Bagageavond

Bagageavond

Vrijdag 16 Juli 2021 mogen jullie je fiets en eventuele bagage alvast inkomen leveren bij OLIVEO. Je fiets zal tevens worden gecontroleerd op gebreken zodat deze nog gerepareerd kunnen worden door je ouders. Want wij willen natuurlijk wel veilig met jullie kunnen fietsen tijdens het kamp!!!!

Fietsen

Tijdens het kamp verplaatsen we ons geregeld per fiets, naar bijvoorbeeld het zwembad of spellocaties die wat verder van het kamphuis afliggen. Het is dus van belang dat de fiets van uw kind in orde is. Wij controleren dit tijdens het inleveren van de fiets mochten er gebreken geconstateerd worden dan heeft u nog de mogelijkheid om dit te regelen. Mocht er tijdens het kamp alsnog blijken dat er mankementen zijn en wij niet verantwoord op pad kunnen gaan met u kind dan laten wij dit repareren en zijn de kosten voor u.  

We gaan op kamp en nemen mee…

Pak samen met je vader of moeder thuis je koffer of tas in zodat je zelf ook weet wat je allemaal bij je hebt. Op bijgaande paklijst staat het meest noodzakelijke dat je mee kunt nemen voor ons kamp. Neem geen dure kleren mee en zorg dat de kleding zoveel mogelijk is gemerkt met je naam. Door de paklijst in te vullen en deze aan de binnenkant van je koffer of tas te plakken kun je zelf zien wat er aan het einde van het kamp mee terug je koffer of tas in moet.  Een mobiele telefoon mag je niet meenemen. Wij als organisatie en de voetbalvereniging OLIVEO kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging door derden of diefstal van alle door jou meegenomen bagage, fiets of andere eigendommen.

Klaar maken voor het kamp

Op vrijdagavond 16 juli om 19:30 uur moet je je fiets en eventuele bagage inleveren bij de containers en vrachtwagen op het Oliveo parkeer­terrein aan de Sportlaan. Met elkaar pakken we onder begeleiding de spullen in. Graag de fiets niet op slot zetten en aan de sleutel een naamkaartje bevestigen.

Filmpje van Bagageavond 2017:

Filmpje van Bagageavond 2018:

OLIVEO Jeugdkamp bagageavond!