Begeleiders jong

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Jack Haket

Mijn naam is Jack Haket. Ik ben 52 jaar en samen met mijn vriendin Silvia van der Knaap zijn wij de trotse ouders van onze zoon Jay en onze tweeling, zoon Joey en dochter Lizz. Met ons gezin wonen wij sinds vorig jaar in Ackerswoude in Pijnacker.
 
Samen met mijn vader Daan Haket ben ik de trotse eigenaar van onze pioenrozenkwekerij aan de Blokweg in Pijnacker. Daarnaast werk ik als zelfstandige in de montagetechniek.
 
Onze Jay en Lizz voetballen met veel enthousiasme bij Oliveo. Zoon Joey is nog druk met zwemles en misschien kunnen we hem overhalen om te komen voetballen bij de mooiste club van de regio.
 
De eerste paar jaar was ik coach bij het team van Jay. Nu Lizz ook een balletje aan het trappen is, geef ik haar team training en ben ik komend seizoen gezamenlijk leider van de JO8-1.
 
Voor het tweede jaar ga ik mee op kamp en ook dit jaar als groepsleider. Het eerste jaar was dit bij Jay, nu begeleid ik het groepje van Lizz. En maken jullie je borst maar nat, want vorig jaar bij team Smurfen met Jay waren we kampioen met onze groep, de jongens in mijn groep waren namelijk echte toppers!
 
Dit jaar heb ik de leiding over de groep Union Berlin waarin Lizz en Anouk zitten. Want het leuke is dat er dit jaar maar liefst drie hele toffe meiden meegaan, die zullen de jongens wel even laten zien wat ze kunnen. Nu ik de kinderen uit mijn groepje ken, wordt het voor de andere groepen weer heel lastig om te winnen 😊
 
Ik ben ervan overtuigd dat het ook dit jaar weer net zo’n mooi en gezellig kamp wordt, dit dankzij de professionele organisatie en de vele vrijwilligers. Want in de regio staat het Oliveo kamp bekend als het coolste kamp met zoveel professionaliteit.
 
Jay, Lizz en ik hebben er heel veel zin in om er weer een super sportieve en gezellige week van te maken en we hopen op heel veel mooi weer.
 
Ik wens iedereen alvast heel veel plezier en tot 9 juli en bedankt hierbij alvast de gehele organisatie voor het organiseren van het 76e kamp!

Martin Zijderveld

Ik ben Martin, en ik ben 17 jaar oud. Ik voetbal bij Oliveo sinds ik 4 jaar oud was. Afgelopen seizoen was ik keeper bij de JO19 selectie, en heb ik training gegeven aan de JO7, JO9 en keeperstraining aan de JO13. Ik ben zelf vroeger als kind 7 jaar mee geweest op het Oliveo jeugdkamp. Dit wordt nu mijn 3de jaar als begeleider waarbij ik dit jaar een groepje mag begeleiden bij jong. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een leuke week van maken.

Dion Zonderop

Ik ben Dion Zonderop zoon van Arjan Zonderop en voetbal al vanaf me 5e bij OLIVEO. Nu ben ik 17 en voelt OLIVEO als mijn 2e huis. Ik ga zelf al vanaf de F mee op kamp en vind dit dan ook het leukste wat er is. Volgend jaar mag ik de O9 training gaan geven onder leiding van Martijn Taal. Ik heb er super veel zin in en we gaan er een mooie week van maken.

René Straaijer

Ik ben Renė Straaijer en getrouwd met Angela.
In het dagelijks leven ben ik begeleider op een groep jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking.
Zelf heb ik lang gevoetbald bij DSO, fc Zoetermeer en een aantal jaar bij Oliveo in de 7-7 competitie.
In het verleden ben ik een aantal keer meegeweest met het kamp en me ingezet bij de keukenbrigade. Dit jaar ga ik met Djibriel, die in de JO8-1 speelt, mee als groepsleider.
Ik heb er veel zin in om met de Kids er een gezellig en sportief kamp van te maken.

Martijn Taal

Mijn naam is Martijn Taal (19 jaar) en speler van de 019-1, zelf ben ik 2 jaar mee geweest met kamp.. Dit seizoen ben ik trainer geweest van de O13-1 en heb dit met veel plezier gedaan. Aankomend seizoen aangesteld als hoofdtrainer van de O9. Eerst speelde ik 9 jaar bij DSVP maar toch in de o13 besloten liever bij Oliveo te willen voetballen. Dit jaar word mijn 3e jaar als kampleider en hoop nog veel meer kampen als leider mee te mogen maken. We gaan er weer een leuke week van maken met veel zon en gezelligheid.