Begeleiders jong

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Justin vd Helm

Ik ben Justin van der Helm en ik ben 16 jaar. Ik voetbal sinds de E bij Oliveo. Eerst speelde ik bij DSVP maar op een gegeven moment vond ik het daar niet meer leuk en besloot dus om naar Oliveo te gaan. Zelf voetbalde ik afgelopen seizoen in de JO17-1. Ik ga voor de tweede keer mee. Ik hoop dat we er een super leuke week van kunnen maken!

Mike Zeestraten

Ik ben Mike Zeestraten Ik ben 16 jaar. Ik voetbal al sinds mijn 5de bij Oliveo. Dit wordt mijn 9de jaar dat ik mee ga op Kamp maar nu als stagiaire in plaats van als kind. Ik voetbal op het moment in de JO17 en ga aankomend jaar training geven aan de JO11.

Coen Overdevest

Hoi, ik ben Coen Overdevest en ik ben 15 jaar. Ik voetbal vanaf mijn vierde bij oliveo en ga komend seizoen in de JO17-1 spelen.
Ik geef nu ook al ruim en jaar ukkentraining op zondag ochtend.
Ik ben zelf ook 4 keer meegeweest op kamp. Lekker met mijn vrienden en teamgenoten voetballen en andere spellen spelen. Daarom ga ik dit jaar ook me als stagiair. Het gaat natuurlijk een super leuke week worden! En ik heb er enorm veel zin in.
Groetjes Coen

Milan Pico

Ik ben Milan Pico en ga voor de 8e keer mee.Dit jaar voor het eerst als stagiair en heb daar veel zin in. Net voor mijn examen geslaagd en ga het nieuwe schooljaar starten met de opleiding Sport & Bewegen. Mijn hobby’s zijn voetballen en dit doe ik in de JO17-1 en daarnaast geef ik ook nog training aan de jongste van Oliveo

Jack Haket

Mijn naam is Jack Haket 53 jaar en samen met Silvia van der Knaap zijn wij de trotse ouders van Jay en de tweeling Joey en Lizz. Wij wonen in het gezellige Ackerswoude in Pijnacker.
Ik werk als zzp’er in de montage techniek en daarnaast run ik samen met mijn vader Daan Haket ook nog een kwekerij met pioenrozen.
Sinds dit jaar voetballen alle drie onze kinderen bij Oliveo wat ik natuurlijk superleuk vind!
Dit jaar ben ik groepsleider bij mijn dochter Lizz in de jongerengroep en ze is superblij.
Want dit jaar mag ze eindelijk de hele week mee samen met haar grote broer Jay en papa natuurlijk.
Het is voor mij de derde keer dat ik mee mag als groepsleider en we gaan er weer een gezellige en mooie sportieve week van maken. Ik heb er zin in!

Vriendelijke groet Jack Haket

Marvin Ernst

Ik ben Marvin Ernst en 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Tamara en onze 2 kinderen Joey en Kay.
Ik ben werkzaam bij Efectis Nederland (brandveiligheid)

Afgelopen seizoen trainer/begeleider geweest bij de jo11-2 en ga dit jaar voor de 3de keer mee op kamp.
Ik heb er weer zin in om er een leuke, sportieve en gezellige week van te maken.