Begeleiders jong

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Ik ben Marvin Ernst en 34 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Tamara en onze 2 kinderen Joey en Kay.

Werkzaam ben ik bij Efectis Nederland (Brandveiligheid) .

Joey zit sinds vorig jaar op voetbal bij Oliveo en is afgelopen Voetbalkamp er voor het eerst bij geweest. Dit jaar ga ik mee op Kamp als groepsleider.

Ik heb er zin in en ben benieuwd hoe het eraan toe gaat. We gaan er samen een leuke week van maken

Hallo mijn naam is Jack Haket, ik ben 51 jaar, ben samen met Silvia en we hebben 3 kinderen Jay , Joey en Lizz. Ik werk als zzp er in de montage van tuinbouwmachines zoals sorteermachines en electrokarren etc., en run samen met mijn vader Daan Haket ook een biologische pioenenkwekerij op de Blokweg.

ik heb zelf vanaf mijn 6e jaar gevoetbald bij Oliveo en ook nog ruim 10 jaar bij Rkdeo; in 2005 ben ik weer bij Oliveo teruggekomen bij de senioren op zondag, en de laatste jaren nog gevoetbald bij het altijd gezellige Oliveo team van Kees Hogervorst. Dus vanaf toen nooit meer dorst ha ha . Helaas is dat team afgelopen jaar gestopt toen we naar de zaterdag gingen en er een spelerstekort kwam.

Jay en Lizz voetballen nu allebei bij Oliveo en ik ga dit jaar voor de eerste keer mee als groepsleider; als thema zijn wij de smurfen. Ik heb er heel veel zin in, we gaan er een sportieve en gezellige week van maken .

Mijn naam is Florus v.d. Linden. Ik ben vader van Leander uit de JO11, Silvijn uit de JO9 en Eneas (volgend jaar JO7/8). Ik ga dit jaar voor het eerst mee met het kamp als begeleider bij de middengroep. Ik heb bijna mijn hele leven lang zelf gevoetbald door het hele land. Eerst in Alkmaar, daarna Nijmegen en de laatste jaren nog even bij DHL en het allerlaatste jaartje nog bij Oliveo zelf. Ik train/coach het team van mijn oudste nu al een paar jaar en dus leek het mij leuk me ook in te zetten voor het jeugdkamp. Hopelijk wordt het een leuke, onvergetelijke week voor alle kids!

Hi, ik ben Jean-Paul (48), ook bekend als JP. Getrouwd met Gerdien en vader van Destin (10 speelt korfbal) en Xavi (8 speler JO9-1). Xavi gaat ook mee op kamp en zit er alweer naar uit te kijken.

Ik werk als IT manager momenteel voor Safety en Environment in de energie sector wereldwijd. Mijn hobbies zijn mijn gezin, tennissen, skien, karper vissen, vakanties en het bouwen van ons eigen huis. In mijn jeugd was ik alle dagen aan het voetballen en ging altijd mee op kamp.

Ik vind het super om nu voor de tweede keer mee te gaan met het Oliveo kamp als groepsleider en ik heb er erg veel zin in.

Prachtig om er weer iets fantastish en onvergetelijks van te maken voor de jongens.

Ik ben Dolf Smit, 40jaar jong/oud, getrouwd met Kim, wij zijn de blije ouders van onze tweeling Tijn en Linde, en we wonen in het centrum van Pijnacker. Linde zit aan de overkant op de hockey bij HCP en Tijn -uiteraard- bij Oliveo, nu nog in JO8.

Zelf heb ik geen ervaring met voetbal, behalve vroeger met buitenspelen en nu met Tijn. Vroeger wel diverse sporten gedaan en oa vanuit scouting ‘kamp-ervaring’. Nu loop ik vooral hard en klus ik veel in en om het huis. Ik heb er erg veel zin in, om met elkaar mooie blijvende herinneringen te gaan maken!

Tim de Boer

Mijn naam is Tim de Boer, geboren in 1985, getrouwd in 2011 met mijn lieve vrouw Petra, vader van Binq, stiefvader van Shanna (1996) en Skye (2003) welke ook allebei voltijd bij ons woonde (Skye nog steeds maar Shanna woont inmiddels samen en heeft ervoor gezorgd dat ik op mijn 35ste al de titel opa draag 😉 )

Ik werk als productie engineer / continuous improvement project manager bij Ampelmann. Binq is in 2018 begonnen bij Oliveo en gaat sinds 2020 mee op kamp. 2021 is mijn eerste keer en ik zal het spelleiders team voor de jonge groep dit jaar versterken, samen met Dennis en Erwin gaan we er een mooie sportieve en hopelijk vermoeiende (voor de kinderen dan) week van maken. Ik voetbal zelf weer sinds dit jaar met de 7 tegen 7 bij Oliveo en daarvoor heb ik dat al wat jaren gedaan met bedrijven competitie bij Sparta. Verder ben ik al een tijdje bezig om Spaans te leren maar ik zal proberen jullie kinderen daar niet mee te vermoeien tijdens kamp, mochten ze thuis komen en de dag beginnen met buenas dias mi padre y madre weet je nu wel waar dat waarschijnlijk vandaan komt 🙂