Groepsleiders jong

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Almar Verbakel

Ik ben Almar Verbakel 47 jaar en al vanaf mijn 4e Oliveaan. Ik speel tegenwoordig bij de Veteranen 7 tegen 7 en zit ook in de Sponsorcommissie van Oliveo. Mijn zoons Wessel en Sem en mijn vrouw Voetballen ook bij Oliveo !

Ik ben dit jaar begeleider bij de jongste groep en heb er erg veel zin in om er een leuke week van te maken !

Jack Haket

Mijn naam is Jack Haket ben 54 jaar en woon samen met Silvia en onze 3 kinderen Jay en onze tweeling Joey en lizz in Ackerswoude in Pijnacker en run samen met me vader Daan een biologische pioenrozen kwekerij in Pijnacker en daarnaast ben ik ook nog zzp er maar dit staat al een hele tijd op een laag pitje omdat ik 1.5  jaar geleden een zwaar ongeval heb gehad en daardoor niet in staat was om goed te functioneren voor me werk. Zelf geef ik ook training bij Oliveo jo-9  waar joey en lizz allebei voetballen en ben ik ook nog mede coach bij de jo9-1 van dochter Lizz . Onze zoon Jay voetbalt in de jo13-1  en ik speel nog bij de 7×7 op zondag en sinds een paar maanden voetballen we zelfs alle 5 bij Oliveo want Silvia is ook lid geworden en voetbalt nu bij de dames 7×7 want zij kon natuurlijk niet achterblijven in dit echte voetbal gezin .
Voor mij wordt dit alweer het 4de kamp als jeugdleider en  me zoon Jay en dochter lizz gaan ook weer gezellig mee en we hebben er heel veel zin in om er weer een onvergetelijke mooie kampweek van te maken .

Justin vd Helm

Ik ben Justin van der Helm. Ik ben 17 jaar oud en speel in de 17-1 van oliveo. Dit is mijn 2 jaar als begeleider van jong. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er weer een fantastisch jaar van maken

Marvin Ernst

Ik ben Marvin Ernst en 37 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Tamara en onze 2 kinderen Joey en Kay.
 
Ik ben werkzaam bij Efectis Nederland (brandveiligheid)
 
Afgelopen seizoen trainer geweest bij de jo13 en jo9 en ga dit jaar voor de 4de keer mee op kamp.
 
Ik heb er weer zin in om er een leuke, sportieve en gezellige week van te maken.

Robert van Til

Ik ben Robert van Til en nu al 3 jaar te vinden bij Oliveo. Ik ben vrijwel elke dinsdag en donderdag te vinden bij JO8 en op zaterdag als leider bij de JO8-1. Wat een mooie vereniging is het!

Op het jeugdkamp ben ik begeleider van de jongste groep en heb er veel zin in om er iets heel tofs van te maken! We gaan er een hele gezellige week van maken met spelletjes, lachen en uiteraard voetballen!

Rudi Smit

Mijn naam is Rudi Smit. Ik ben 42 jaar en getrouwd met Gosia. We zijn de ouders van Tim Smit (9 jaar). Ik werk al jaren in de financiële sector. De laatste jaren voor een Zweeds bedrijf waarin verantwoordelijk ben voor de ontwikkeling van (pensioen-)advies software.

Tim speelt vanaf de Ukken bij Oliveo en hij zit nu in de JO9-1. Van dat team ben ik ook de trainer/coach. Tim gaat al een aantal jaar mee met het Oliveo jeugdkamp. Hij is dus ‘vroeg begonnen’ zeg maar. Al direct vond hij het super leuk en wil hij ieder jaar weer mee.

Een jeugdkamp via een voetbalvereniging is iets wat je niet meer vaak ziet tegenwoordig en ik vind het dan ook heel bijzonder dat Oliveo dit nog steeds organiseert. Ik ben vroeger zelf als kind (af en toe) op een jeugdkamp geweest en ik weet dat het zorgt voor heel veel onvergetelijke jeugdherinneringen, mooie vriendschappen en een sterker ‘clubgevoel’.

Ik ben blij dat ik dit jaar mee mag als leider. Ik kijk er naar uit en we gaan er een leuke tijd van maken!