Groepsleiders oud

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Daan Bennebroek

Mijn naam is Daan Bennebroek en ik ben 27 jaar. Ik voetbal al sinds m’n 4e bij Oliveo. Verder geef ik al vanaf m’n 15e training, komend seizoen zal mijn 6e jaar als hoofdtrainer worden van de O17.

Als kind ben ik 6 jaar mee geweest op voetbal kamp en heb het altijd erg naar mijn zin gehad dat ik nu vervolgens al 12 jaar mee ga als leider.

Arjan Maan

Mijn naam is Arjan Maan, bij de meeste kampgangers ook wel bekend als Akkie. Ik ben 42 jaar en ga inmiddels mijn 15e kampjaar in als groepsleider. Vanaf mijn 5e jaar ook bij Oliveo komen voetballen en nog steeds voetbal. Als kind ben ik 4 jaar mee geweest op kamp.
Ik ga ervanuit dat alle kinderen met alle begeleiders er weer een top week van gaan maken, ik heb er in ieder geval weer super veel zin!

Colin Haket

Hoi! Ik ben Colin Haket en ik ga nu al heel wat jaartjes mee op voetbalkamp. Zelf heb ik jarenlang bij Oliveo gevoetbald, training gegeven en je zou me misschien kunnen kennen van het Oliveo feest wat ik 10 jaar lang heb georganiseerd. 
 
Ik heb er weer zin in om er een onvergetelijke week van te maken met het hele team én uiteraard de kinderen!

Rafael Schreur

Hallo,
 
Ik ben Rafael Schreur, 30 jaar en woonachtig in Delft.
Vanaf mijn 6e voetbal ik bij oliveo en nu speel ik ondertussen alweer een aantal jaren in een vriendenteam. 
Als kind ging ik altijd mee met het Oliveo voetbalkamp en als leider wordt dit alweer mijn 4de jaar. 
Ik heb er dit jaar weer heel veel zin in en hoop op een mooie week met lekker weer en veel leuke activiteiten.