Begeleiders oud

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Mijn naam is Daan Bennebroek en ben 24 jaar oud, ik voetbal sinds mijn 4e bij Oliveo. Toen ik 15 was ben ik begonnen met training geven. Komend seizoen ga ik mijn 3e seizoen in als hoofdtrainer van de O17.

Als kind ben ik 6 jaar mee geweest en heb het altijd onwijs leuk gevonden!

Dit jaar wordt mijn 10e jaar als leider en ik heb er nog steeds heel veel zin in!

Colin Haket

Ik ben Koen Laarhoven, 19 jaar en ga mee als groepsleider oud. Sinds mijn 6e speel ik bij Oliveo. Dit jaar ga ik voor de 2e keer mee als groepsleider. Ik heb er veel zin in en ben blij dat we weer naar Loon op Zand mogen.

Ik ben Dennis Overdevest 46 jaren jong en getrouwd met Corien, en vader van 2 kids; Coen en Fien.

Ik ben ondernemer met een eigen zaak: Overdevest Kozijnen bv.

Coen en Fien zitten beide ook op voetbal. Ik heb zelf ook mijn hele jeugd bij Oliveo gevoetbald. Ik ga al een aantal jaren mee, vorig jaar kon ik helaas niet maar ben dit jaar weer van de partij.

Ik heb er zijn in!!!

Hallo mijn naam is Rafael Schreur. Ik ben 27 jaar en ik voetbal al sinds mijn 6de bij Oliveo. Als kind ben ik altijd mee gegaan naar het leuke voetbalkamp in Loon op zand.

Als leider ben ik de vorige 2 edities van het kamp mee gegaan en ga nu dus voor de derde keer als leider mee.

Dit jaar heb ik er extra veel zin in omdat we een jubileum vieren en weer lekker naar ons oude, vertrouwde kamphuis vertrekken. Ondanks corona gaat dit voetbalkamp zeker weer een top week worden!

Mijn naam is Willem van der Smit, ik ben 39 jaar. Mijn beroep is hovenier.

Ik heb vanaf mijn 4e gevoetbald bij Oliveo. Helaas door blessures heb ik niet veel in de senioren kunnen spelen en moest ik vroegtijdig stoppen. Wel ben ik hierdoor begonnen met het trainen en coachen van jeugdspelers. Binnen Oliveo heb ik zo ongeveer alle jeugdteams begeleid en ben ik volgend seizoen hoofdtrainer O23.

Het precieze aantal jaar dat ik met het kamp ga weet ik niet meer. In ieder geval vaker dan 10 jaar.

Ook dit jaar heb ik er weer onwijs veel zin, om met de boys een super leuke week van te gaan maken!!