Begeleiders oud

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Daan Bennebroek

Mijn naam is Daan Bennebroek en ben 26 jaar oud, ik voetbal sinds mijn 4e bij Oliveo. Toen ik 15 was ben ik begonnen met training geven. Komend seizoen ga ik mijn 5e seizoen in als hoofdtrainer van de O17. Als kind ben ik 6 jaar mee geweest en heb het altijd onwijs leuk gevonden! Dit jaar wordt mijn 11e jaar als leider en ik heb er nog steeds heel veel zin in!

Arjan Maan

Mijn naam is Arjan Maan, bij de kinderen beter bekend als AKKIE. Ik ga nu voor de 13e keer mee op het Oliveo voetbalkamp als leider en vroeger ook als kind 5 keer mee geweest. Vanaf jongs af ben ik begonnen met voetballen bij Oliveo en doe dat nog steeds in een vrienden elftal. Het is mooi om te zien hoe de kinderen een geweldige week beleven met sport, spel en weinig slaap. Ik heb zin om er weer een mooie week van te maken met mooi weer en veel leuke momenten met alle kinderen leiding.

Colin Haket

Hoi allemaal!
Ik ben Colin Haket, ik ben 25 jaren oud, ben al 20 jaar lid van Oliveo en ga nu al heel wat jaartjes mee op voetbalkamp als leider.

Ik voetbal zelf in zaterdag 5, en verder ken je mij misschien als organisator van het Oliveo feest.
Ik heb er weer zin in dit jaar!

Dennis Overdevest

Mijn naam is Dennis Overdevest. Ik heb een bedrijf in kunststof kozijnen.
Heel mijn jeugd vanaf mijn 5e jaar heb ik bij deze mooie club gevoetbald.
Mijn zoon Coen ging vanaf zijn 4e voetballen en vanaf dat moment was ik er ook weer vaak.
Ik ben later ook trainer en leider geweest van zijn team.
Ik ga nu voor de 4e keer mee op voetbalkamp als groepsleider en heb er veel zin in.
Het is bijna zover en we gaan er een mooie week van maken!!!

Willem van der Smit

Mijn naam is Willem van der Smit, ik ben 40 jaar. Mijn beroep is hovenier.
Ik heb vanaf mijn 4e gevoetbald bij Oliveo. Helaas door blessures heb ik niet veel in de senioren kunnen spelen en moest ik vroegtijdig stoppen. Wel ben ik hierdoor begonnen met het trainen en coachen van jeugdspelers. Binnen Oliveo heb ik zo ongeveer alle jeugdteams begeleid en ben ik volgend seizoen hoofdtrainer van der Senioren.
Het precieze aantal jaar dat ik met het kamp ga weet ik niet meer. In ieder geval vaker dan 10
jaar.
Ook dit jaar heb ik er weer onwijs veel zin, om met de boys een super leuke week van te gaan
maken!!