Kampcommissie

Onderstaande noeste werkers houden zich het hele jaar door bezig met de voorbereidingen en het reilen en zeilen van het kamp. Hun kun je altijd wel benaderen met vragen over het kamp of lastig vallen met goede ideeen.

Arjan Zonderop

Ik ben Arjan Zonderop 47 jaar, man van Joyce en vader van Devin en Dion. Ik werk als facilitair medewerker/ buschauffeur/ manusje van alles bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan lid en voetballend bij OLIVEO en daarbij wel in alle elftallen gespeeld of in ieder geval een keer meegedaan. Ook ben ik al sinds mijn jeugd actief als vrijwilliger, van (keepers)trainer en leider bij de diverse jeugdelftallen tot vlagger bij de A en baas tentenkamp bij het Millennium toernooi. Ook zie je mij als omroeper bij de diverse evenementen van OLIVEO zoals bij de ukken championsleague en het NK shoot out

Ik ga dit jaar voor de 30e keer mee op het OLIVEO jeugdkamp, eerst als leider en spelleider en daarna als hoofdkampleider. Afgelopen jaren heb ik de keukenstaf en het internetteam ondersteunt en dit jaar ben ik weer actief als hoofdleider. Ik ga er vanuit dat het dit jaar ook weer super leuk en gezellig word en dat iedereen het enorm naar zijn zin gaat hebben.

Jan Reeuwijk

Ik ben Jan Reeuwijk. Al ruim 48 jaar getrouwd met Truus, vader van Ester, Paul en Rudy en inmiddels de opa van 4 kleinkinderen. Vanaf het moment dat Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider. Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.

Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 20 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.

Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij. Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.

Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 42 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 10 en Feline van 8).

Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Ik ga voor de vierde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er super veel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Jörgen Smit

Hallo, mijn naam is Jörgen Smit. Ik ben 44 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(18) kan dit jaar helaas niet mee als leider vanwege zijn werk, hopelijk kan hij komend jaar weer aansluiten. Mijn middelste zoon Dani (16) leeft zich uit in de sportschool en trapt ook regelmatig een balletje. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (11) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek J Vorm 😊  Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken. We zullen vanuit de keuken dan ook zeker het een en ander aan speciale (en vooral smaakvolle) hapjes op tafel toveren! Wij voorzien de gehele week alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc. We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen!

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts.
Al jaren actief binnen Oliveo op het trainingsveld. Ik heb binnen alle leeftijdsgroepen wel iets gedaan. Komend jaar ga ik starten aan mijn 3e jaar als trainer/coach van de JO11-1.
Buiten Oliveo heb ik een lieve vrouw Leonie en sinds kort een prachtige dochter Dominique. Daarnaast ben ik werkzaam als projectmanager in de maritieme sector.

Dit jaar zal mijn 15e jaar als begeleider op kamp zijn. Op het kamp zit ik in het team van de spelleiders. Met deze groep zorgen we voor alle spellen die er de week gedaan worden. Ieder jaar is weer een feest en iets om naar uit te kijken.