Kampcommissie

Onderstaande noeste werkers houden zich het hele jaar door bezig met de voorbereidingen en het reilen en zeilen van het kamp. Hun kun je altijd wel benaderen met vragen over het kamp of lastig vallen met goede ideeen.

Ik ben Arjan Zonderop 47 jaar man van Joyce en vader van Devin en Dion. Ik werk als facilitair medewerker/ buschauffeur/ manusje van alles bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan lid en voetballend bij OLIVEO en daarbij wel in alle elftallen gespeeld of in ieder geval een keer meegedaan. Ook ben ik al sinds mijn jeugd actief als vrijwilliger, van (keepers)trainer en leider bij de diverse jeugdelftallen tot vlagger bij de A en baas tentenkamp bij het Millennium toernooi. Ook zie je mij als omroeper bij de diverse evenementen van OLIVEO zoals bij de ukken championsleague en het NK shoot out

Ik ga dit jaar voor de 29e keer mee op het OLIVEO jeugdkamp, eerst als leider en spelleider en daarna als hoofdkampleider. Afgelopen jaren heb ik de keukenstaf en het internetteam ondersteunt en dit jaar ben ik weer actief als hoofdleider. Ik ga er vanuit dat het dit jaar ook weer super leuk en gezellig word en dat iedereen het enorm naar zijn zin gaat hebben.

Ik ben Jan Reeuwijk. Vanaf het moment dat mijn twee jongens Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider. Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.

Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 10 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.

Mijn naam is Bas Verdel, ben 42 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 10 en Feline van 8). Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Ik ga voor de vierde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er super veel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Hallo, mijn naam is Jörgen Smit. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(17) gaat dit jaar ook mee op kamp als stagiaire, mijn middelste zoon Dani (15) stoot en trapt liever bij de kickbox. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (9) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn groepen mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek  

Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken, zeker gezien we dit jaar ons 75 jarig jubileum vieren. We zullen vanuit de keuken dan ook zeker het een en ander aan speciale (en vooral smaakvol) hapjes op tafel toveren! Wij voorzien de gehele week alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc.

We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen!

Ik ben Colin Zweerts.

Binnenkort mogen we weer aan onze feestweek beginnen! Dit jaar extra bijzonder vanwege het 75e kamp.

Eerst ben ik jaren meegeweest als speler. Nu ga ik voor het 14e jaar mee als begeleider. Ook dit jaar zal ik weer met het team van spelleiders de spellen voor de week verzorgen.

Naast begeleider op kamp ben ik ook actief bij Oliveo als leider/trainer bij de O11.

Zoals ieder jaar is er weer een mooi programma in elkaar gedraaid vol fantastische activiteiten. Ik heb enorm veel zin in het kamp en hoop de spelers ook!