Kampcommissie

Onderstaande noeste werkers houden zich het hele jaar door bezig met de voorbereidingen en het reilen en zeilen van het kamp. Hun kun je altijd wel benaderen met vragen over het kamp of lastig vallen met goede ideeen.

Martijn Dokkuma

Mijn naam is Martijn Dokkuma, 39 jaar jong/oud, getrouwd met Miranda. We hebben samen 4 kinderen, 2 jongens (Kevin en Vince) en 2 meisjes (Venita en Lois). In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de facilitaire branche als consultant gespecialiseerd in inkoop.

Vince speelt vanaf de Ukken bij Oliveo, hij speelt dit seizoen in de JO11-2. Vanaf zijn 6e gaat Vince ook mee op kamp en heeft daar elk jaar veel zin in. De spelletjes in het bos en op de zandvlakte vind hij het leukst, naast uiteraard het keten op de slaapzaal en oh ja, ook nog voetballen. Zelf voetbal ik ook nog bij Oliveo, tot een paar seizoenen geleden in de kelders van de zondagamateurs, en inmiddels ben ik te vinden bij het 7 tegen groepje op de donderdagavond en zondagochtend.

Als kind was ik zelf al een kampganger, toen nog op ‘De Mussenberg’ ook in Loon op Zand. Later ben ik zowel als groepsleider, lid van de keukenstaf en als spelleider mee geweest. Vanaf dit jaar ben ik voorzitter van de kampcommissie. Ik neem daarin de functie van Arjan over. Het zijn grote schoenen om te vullen maar met mijn maat 47 ga ik een poging wagen.

Jan Reeuwijk

Ik ben Jan Reeuwijk. Al ruim 50 jaar getrouwd met Truus, vader van Ester, Paul en Rudy en de opa van 4 kleinkinderen. Vanaf het moment dat  Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider. Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest,

Dit jaar ga ik voor de 32e keer mee, de laatste 20 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij. Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.

Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen.

Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 45 jaar, werk in de haven als Corporate Controller en ben de vader van Julian en Feline. Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 6 wat een leuke en goede mix is van jong en oud. Ik ga alweer een aantal jaren mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er wederom superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Jörgen Smit

Hallo, mijn naam is Jörgen Smit. 

Ik ben 45 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(19) kan dit jaar helaas niet mee als leider vanwege zijn werk, hopelijk kan hij komend jaar weer aansluiten. Mijn middelste zoon Dani (17) leeft zich uit in de sportschool en trapt ook regelmatig een balletje. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (12) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek. 

Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken. We zullen vanuit de keuken dan ook zeker het een en ander aan speciale (en vooral smaakvolle) hapjes op tafel toveren! Wij voorzien de gehele week alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc. 

We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen! 

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts
 
Ik ben 32 jaar en ga al een aantal jaar mee als begeleider. Ook als kind heb ik geen jaar overgeslagen. Sinds dit jaar heb ik 2 prachtige dochters.
 
Ook ik mag dit jaar weer mee met dit fantastische kamp waar ik naast de rol van spelleider ook in de kampcommissie zit.
 
Binnen Oliveo heb ik dit jaar geen actieve rol, maar ben altijd actief geweest als leider en trainer van diverse jeugdteams.
 
Met de spelleiders en alle andere begeleiding gaan we er weer een mooie week van maken.