Groepsleiders midden

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Sem van Venrooij

Mijn naam is Sem van Venrooij en ik ben 20 jaartjes oud, al vanaf mijn 4e loop ik rond bij oliveo en ben ik elk kamp mee geweest wat mogelijk was qua leeftijd al met al een prachtweek!

Dat gaat dit jaar weer lukken ik heb er zin in om er iets moois van te maken met de kids!

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 45 jaar, werk in de haven als Corporate Controller en ben de vader van Julian en Feline. Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 6 wat een leuke en goede mix is van jong en oud. Ik ga alweer een aantal jaren mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er wederom superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Dion Zonderop

Mijn naam is Dion Zonderop (19) jaar en ik ben dit jaar groepsleider van de midden groep. Ik speel zelf in de O23-1 van OLIVEO en geef training aan de 13-2 van OLIVEO. Ik werk in Delft bij Sportief Besteed Groep Delft als sportleider. Ik heb super veel zin weer in deze leuke week en we gaan er met iedereen een super week van maken.

Martijn Taal

Mijn naam is Martijn Taal, ik ben zelf een aantal jaar mee geweest op kamp en nu mag ik weer als leider mee met dit geweldige kamp. Als kind ben ik altijd met veel plezier mee gegaan en hoop dat wij het net zo leuk kunnen maken voor de jeugd nu als dat de leiders het toen bij ons maakten. Er gaat veel zon en veel energie mee richting het kamp, ik heb er weer enorm veel zin in!

Willem van der Smit

De introductie komt evt later.