Groepjes midden

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Sem van Venrooij

Ik ben Sem van Venrooij en ik ben 18 jaar oud ik voetbal zelf al vanaf dat ik 4 jaar oud ben bij Oliveo en nog altijd met veel plezier. Afgelopen jaar heb ik in de onder 19 gespeeld . ik heb er onwijs veel zin in en hoop er een hele leuke week van te maken voor de jongens !!

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 43 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 11 en Feline van 9). Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 5 wat een leuke en goede mix is van jong en oud is. Ik ga alweer voor de vijfde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er wederom superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Marvin Ernst

Ik ben Marvin Ernst en 35 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Tamara en onze 2 kinderen Joey en Kay.

Ik ben werkzaam bij Efectis Nederland (brandveiligheid)

Afgelopen seizoen trainer/begeleider geweest bij de jo11-3 en ga dit jaar voor de 2de keer mee op kamp.
Ik heb er weer zin in om er een leuke, sportieve en gezellige week van te maken.

Krijn Hagen

Hallo, mijn naam is Krijn Hagen. Ik ben getrouwd met Monique en de trotse vader van Bink en Boet. Boet speelde het afgelopen seizoen in de JO11-1 waar ik op de woensdag met veel plezier training aan heb gegeven. Dit jaar ga ik voor de 3e keer mee als groepsleider en eindelijk een keer voor de hele week! Zelf heb ik altijd bij Oliveo gevoetbald maar inmiddels al weer heel wat jaartjes gestopt. Ik ben werkzaam aan de Hogeschool Rotterdam waar ik praktijklessen geef en teamhoofd ben. Ik kijk er erg naar uit om er met elkaar weer een onvergetelijke week van te gaan maken en hopelijk de kids ook!!!

Jean-Paul

Hi, ik ben Jean-Paul (49), ook bekend als JP. Getrouwd met Gerdien en vader van Destin (11 speelt korfbal) en Xavi (9 speler JO11). Xavi gaat ook mee op kamp en zit er alweer naar uit te kijken.

Ik werk als Enterprise IM portfolio manager in de energie sector wereldwijd. Mijn hobbies zijn mijn gezin, tennissen, skien, karper vissen en vakanties. In mijn jeugd was ik alle dagen aan het voetballen en ging altijd mee op kamp.

Ik vind het super om nu voor de derde keer mee te gaan met het Oliveo kamp als groepsleider en ik heb er erg veel zin in.

Prachtig om er weer iets fantastisch en onvergetelijks van te maken voor de kids.

Justin Smit

Hoi ik ben Justin Smit en ik ben 17 jaar. Ik zit op het Stanislas College Pijnacker op school waar ik in havo 5 zit en ik voetbal zelf ook bij oliveo in de jo19. Ik ben zelf ook 5 jaar meegegaan op kamp als kind en mocht vorig jaar voor de tweede keer als stagiair mee wat ik een hele leuke en leerzame ervaring vond. Dit jaar mag ik samen met Sem een groepje begeleiden in de groep midden waar ik super veel zin in heb. We gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke week van te maken met veel plezier.