Begeleiders midden

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Ik ben Danny de Groot. Samen met mijn vrouw Kristie en onze kinderen Sanne, Laura, Bart en Tom wonen we in Pijnacker. Bart speelde dit jaar nog in de JO9-2 waar ik coach van ben. Ook geef ik op woensdag training aan Bart zijn groep. Ik heb zelf vroeger lang gevoetbald bij Full Speed, Tonegido, Duinoord/de Jagers en zelfs nog 2 jaar bij de buren (DSVP). Qua werk ben ik Hypotheekadviseur en werk ik bij een kleine onafhankelijke tussenpersoon. Samen met mijn collega zitten we in ons eigen kantoor in Zoetermeer.

Ik ga dit jaar voor het eerst mee als begeleider op kamp. Bart vond de eerste keer wat spannend en Oliveo kon bij de Middengroep nog een begeleider gebruiken. Ik ben de begeleider van Team België. Erg leuk om met die groep aan de gang te gaan.We gaan er een fantastische en sportieve kampweek van maken.

Ik ben Sem van Venrooij en ik ben 17 jaar oud ik voetbal zelf al vanaf dat ik 4 jaar oud ben bij Oliveo en nog altijd met veel plezier op dit moment voetbal ik in de onder 19 dit word mijn tweede jaar als stagiair en ik heb er onwijs veel zin in en hoop er een hele leuke week van te  maken voor de jongens !!

Mijn naam is Arjan Maan, bij de kinderen beter bekend als AKKIE. Ik ga nu voor de 12e keer mee op het Oliveo voetbalkamp als leider en vroeger ook als kind 5 keer mee geweest. Vanaf jongs af aan ben ik begonnen met voetballen bij Oliveo en doe dat nog steeds in een vrienden elftal. Het is mooi om te zien hoe de kinderen een geweldige week beleven met sport, spel en weinig slaap. Ik heb zin om er weer een mooie week van te maken met mooi weer en veel leuke momenten met alle kinderen en leiding.

Mijn naam is Bas Verdel, ben 42 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 10 en Feline van 8). Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Ik ga voor de vierde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er super veel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!