Begeleiders midden

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Sem van Venrooij

Ik ben Sem van Venrooij en ik ben 19 jaar oud ik voetbal zelf al vanaf dat ik 4 jaar oud ben bij Oliveo en nog altijd met veel plezier. Afgelopen jaar heb ik in de oliveo 1 gespeeld . Zelf ben ik altijd mee geweest als kind. Ik heb er onwijs veel zin in en gaan er een hele leuke week van te maken voor de jongens !!

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 44 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 12 en Feline van 10). Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 5 wat een leuke en goede mix is van jong en oud is. Ik ga alweer voor de zesde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jongen al heel wat jaren mee geweest. Ik heb er wederom superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

Dion Zonderop

Beste allemaal,
Mijn naam is Dion Zonderop (18) en ik ben de zoon van Arjan Zonderop. Ik voetbal al mijn hele leven bij OLIVEO en ga vanaf kinds af aan al mee op het jeugdkamp. Dit zal mijn 3e jaar zijn als begeleider en ik heb hier super veel zin in. Ik geef training bij de O13, dit doe ik samen met Martijn Taal. Ook dit is iets wat ik super graag doe en hopelijk nog vele jaren mag doen. Dit jaar heb ik de midden groep aangewezen gekregen en mag ik hier functioneren als groepsbegeleider.

Martijn Taal

Mijn naam is Martijn Taal (20 jaar) en speler van de selectie, zelf ben ik 2 jaar mee geweest met kamp.. Dit seizoen ben ik hoofdtrainer geweest van de jongste jeugd en heb dit met veel plezier gedaan. Aankomend seizoen aangesteld als hoofdtrainer van de o13 en zal ik daarom dit jaar de middengroep begeleiden. Eerst speelde ik 9 jaar bij DSVP maar toch in de o13 besloten liever bij Oliveo te willen voetballen. Dit jaar word mijn 4e jaar als kampleider en hoop nog veel meer kampen als leider mee te mogen maken. We gaan er weer een leuke week van maken met veel zon en gezelligheid.

Jim Soeterbroek

Volgt

Vince Kolonel

Volgt