Keukenbrigade

Als volleerde koks beheerst de keukenbrigade de keuken van het kamp. Ontbijt, lunch en avondeten rolt uit hun handen af alsof het niets is.

Wie allemaal in de keukenstaf zit lees je hier onder.

Mijn naam is Hans van den Bosch,

Ik ben 45 jaar en heb 2 kinderen van 13 en 15. Dit is mijn 8e kamp. Tot nu toe altijd in de keuken gestaan. Mijn zoon gaat nu 2 jaar niet meer mee, dat is jammer. Misschien gaat hij volgend jaar als leider mee.

Kamp staat in het teken van de kinderen het is de bedoeling dat zij iets unieks mee maken en dat gebeurd dan ook. Natuurlijk beleven wij als kampleiding ook plezier, even weg uit het vaste ritme.

Ik ben Richard Bregman, getrouwd met Monique en wij hebben 3 kinderen. Een dochter van 17 (Senna), een zoon van 14 jaar (Luca) en een zoon van 12 jaar (Dean). De jongens voetballen allebei bij Oliveo. 8 jaar geleden ben ik voor het eerst meegegaan met kamp. Mijn oudste zoon was toen 6 jaar en hij mag ondertussen niet meer mee vanwege zijn leeftijd. Wat hij heel erg jammer vindt. De kampweek is een week waar onze jongens echt naar toe leven en ik stiekem ook 😊.

8 jaar geleden ben ik gestart als groepsleider en de afgelopen jaren kan je me vinden in de keuken.

In de keuken zijn we een goed team en zorgen voor de heerlijkste maaltijden voor de kinderen.

Ik ben ondernemer in de tuinbouw en kweek hanging baskets aan de Blokweg in Pijnacker. In mijn vrije tijd sta ik graag langs de lijn bij mijn dochter en zoons. Ik ben een aantal jaar leider geweest en nu spring ik bij waar nodig. Ook sta ik thuis graag in de keuken en bij mooi weer dan gaat bij ons de BBQ aan.

Ik heb er heel veel zin in!

Ik ben Jan Reeuwijk. Vanaf het moment dat mijn twee jongens Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider. Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.

Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 10 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.

Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij. Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.

Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Hallo, mijn naam is Jörgen Smit. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(17) gaat dit jaar ook mee op kamp als stagiaire, mijn middelste zoon Dani (15) stoot en trapt liever bij de kickbox. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (9) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn groepen mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek  

Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken, zeker gezien we dit jaar ons 75 jarig jubileum vieren. We zullen vanuit de keuken dan ook zeker het een en ander aan speciale (en vooral smaakvol) hapjes op tafel toveren! Wij voorzien de gehele week alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc.

We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen!

Ik ben Rob Visser. Sinds mijn zoon Lex (23) bij Oliveo is gaan Voetballen ben ik actief geweest als trainer van de F-jes. Daarnaast ben ik ook nog leider geweest van zijn team in de F en E jaren. In die tijd ben ik ook mee geweest op het kamp als leider en als internetman.

Ik ben ook nog een aantal jaren actief geweest in de kampcomissie als secretaris. Dat stokje heeft Jan Reeuwijk van mij overgenomen.

Na een aantal jaren afwezigheid ga ik nu mee als hulp in de keukenbrigade om op deze manier bij te kunnen dragen aan een voor de leiders en kinderen onvergetelijke kampweek.

Mijn naam is Kees Wijsman, 67 jaar en al 58 jaar lid van Oliveo.In die tijd ben ik 15 jaar selectiespeler geweest, waarvan  2 jaar als speler van Oliveo 1 en 13 jaar als aanvoerder  van Oliveo 2. Ook heel wat jaartjes meegeweest met het kamp: Als kind, leider en spelleider.

Daar ook mijn eerste bijnaam gekregen in de tijd dat de leiders het brood van de kinderen nog smeerden en belegden nl. Smeerkees. Andere bijnamen: Mafkees, Testkees, Coldkees en Beautykees.

Als gepensioneerde adjunct directeur/leraar van een basisschool vul ik nu mijn vrije tijd als vrijwilliger op de Josephschool en als voorzitter en medewerker van Terre des Hommes Pijnacker. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig met fietsen en hardlopen. Sinds 6 jaar loop ik halve en hele marathons in binnen- en buitenland.

Op het kamp hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan gezonde maaltijden voor de kinderen en leiders.