Keukenbrigade

Als volleerde koks beheerst de keukenbrigade de keuken van het kamp. Ontbijt, lunch en avondeten rolt uit hun handen af alsof het niets is.
Wie allemaal in de keukenstaf zit lees je hier onder.

Hans van den Bosch

Mijn naam is Hans van den Bosch (47 jaar)
10 jaar geleden ging ik voor het eerst mee als 1 van de keukenstaf, sindsdien ben ik elk jaar erbij.
Mijn zoon Kai speelde toen in de F9. Van dat team gaan nu een aantal weer mee, maar dan als leider van een groep. Zo snel gaat dat.
Een week op kamp is een inspanning, maar zeker ook een ontspanning. Alles gebeurt in het groot.
Aardappels schillen: zakken van 25 kilo. Sperziebonen: 2 kratten. Eieren koken: 150 stuks.
Pannen koeken bakken: 500-600 stuks. (deze bakt Jan). Paprika’s 4 kratten. Spaghetti: 25-30 pakken
Bloemkolen,……
Enzo.
Kortom er staat weer een top week voor de deur voor zowel de kinderen als de leiding.

Michael Pico

Ik ben Michael Pico en
ben trainer van jo17-2.
Ik ga voor de 8’ste keer mee
6x als kampleider en nu voor de 2x in de keuken.
Verder ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen een jongen van 16 en een meid van 11 en sinds kort een hond Liv.

Heb er veel zin in lekker koken voor de KIDS.

Jan Reeuwijk

Ik ben Jan Reeuwijk. Al ruim 48 jaar getrouwd met Truus, vader van Ester, Paul en Rudy en inmiddels de opa van 4 kleinkinderen. Vanaf het moment dat Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider. Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.

Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 20 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.

Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij. Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.

Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Jörgen Smit

Hallo, mijn naam is Jörgen Smit.
Ik ben 43 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(18) gaat dit jaar ook mee op kamp als leider, mijn middelste zoon Dani (16) leeft zich uit in de sportschool. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (10) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek

Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken. We zullen vanuit de keuken dan ook zeker het een en ander aan speciale (en vooral smaakvol) hapjes op tafel toveren! Wij voorzien de gehele week alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc.
We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen!

Rob Visser

Ik ben Rob Visser. Sinds mijn zoon Lex (24) bij Oliveo is gaan Voetballen ben ik actief geweest als trainer van de F-jes. Daarnaast ben ik ook nog leider geweest van zijn team in de F en E jaren. In die tijd ben ik ook mee geweest op het kamp als leider en als internetman.

Ik ben daarna ook nog een aantal jaren actief geweest in de kampcommissie als secretaris. Dat stokje heeft Jan Reeuwijk van mij overgenomen.

Na een aantal jaren afwezigheid ga ik nu voor de 2e keer mee als hulp in de keukenbrigade om op deze manier bij te kunnen dragen aan een voor de leiders en kinderen onvergetelijke kampweek.

Kees Wijsman

Mijn naam is Kees Wijsman, 68 jaar en al 59 jaar lid van Oliveo.
In die tijd ben ik 15 jaar selectiespeler geweest, waarvan 2 jaar als speler van Oliveo 1 en 13 jaar als aanvoerder van Oliveo 2.

Ook heel wat jaartjes meegeweest met het kamp: Als kind, leider en spelleider.
Daar ook mijn eerste bijnaam gekregen in de tijd dat de leiders het brood van de kinderen nog smeerden en belegden nl. Smeerkees.
Andere bijnamen: Mafkees, Testkees, Coldkees, Suitcase en Beautykees.

Als gepensioneerde adjunctdirecteur/leraar van een basisschool vul ik nu mijn vrije tijd als vrijwilliger op de Josephschool, als voorzitter en medewerker van Terre des Hommes Pijnacker en ook zit ik één keer in de maand in de commissiekamer van Oliveo.
Verder ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig met fietsen en hardlopen.
Sinds 7 jaar loop ik halve en hele marathons in binnen- en buitenland.

Op het kamp hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan gezonde maaltijden voor de kinderen en leiders.