Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

Ik ben Dennis Bul en loop ondertussen zo’n 10 jaar rond bij Oliveo. In het dagelijks leven ben ik ICT manager in een ziekenhuis. Sinds de F ben ik al leider en trainer van het team van mijn zoon en volgend jaar gaan we dat ook weer doen bij de JO19. Ik heb er weer zin in om dit jaar op kamp te gaan.

Dit wordt mijn 9e kamp 3 jaar als groepsleider en nu voor het 6e jaar als spelleider. We gaan er ook dit jaar weer een mooie kampweek van maken met veel activiteiten.

Mijn naam is Martijn Dokkuma, 36 jaar oud, en zou vorig jaar trouwen met Miranda, vanwege Corona hebben we het feestje een jaar moeten verzetten. We wonen met ze 6e thuis, 2 jongens (Kevin en Vince) en 2 meisjes (Venita en Lois). Als kind was ik al een trouwe kampganger op ‘De Mussenberg’. Later ben ik zowel als groepsleider als lid van de keukenstaf een aantal keren van de partij geweest. Dit jaar ben ik spelleider.

Zelf voetbal ik ook nog bij Oliveo, tot vorig seizoen in de kelders van de zondagamateurs, en inmiddels ben ik te vinden bij het 7vs7 groepje op de donderdagavond en zondagochtend.

Mijn naam is Frank Duijvestijn, 59 jaar oud getrouwd met Noortje. Wij hebben samen 3 kinderen , waarvan Martijn nog actief is in de seniorenselectie als keeper. Zij hebben alle 3 partners waarvan Colin Zweerts ook actief is binnen Oliveo.

In het dagelijks leven ben ik accountant/belastingadviseur bij een middelgroot kantoor in Zoetermeer.

Bij Oliveo ben ik sinds dit seizoen weer actief als penningmeester in het bestuur en heb ik training gegeven aan de onder 9. Dit jaar ga voor de 3e keer mee als spelleider nadat ik in het verleden, toen onze kinderen nog meegingen op kamp, een aantal jaren als groepsleider mee ben geweest. Als spelleider doe ik samen met Martijn Dokkuma de middengroep en mijn doel is de kinderen een mooi kamp te verzorgen waar ze later met heel veel plezier op terug kijken.

Verder is het mooi om deel uit te maken van een enthousiast begeleidingsteam wat al voor de 75e keer HET OLIVEOKAMP mag organiseren.

Mijn naam is Erwin Meijer. Ik ben de vader van Mees (JO15) en Tijmen (JO11). Zij zijn beide keeper.

Zelf heb ik (vroeger) gevoetbald bij DWO en later bij Stompwijk. Nu vind ik het vooral leuk om training te geven en wedstrijden te begeleiden in de teams waar Mees en/of Tijmen in voetballen. Dit jaar ga ik weer mee als spelleider voor de jongste groepen. Naast het voetballen vind ik het erg leuk om bezig te zijn met hardlopen, fietsen en skiën. Het laatste doe ik ook als skileraar. Ik kijk er weer naar uit om ook dit jaar van het jeugdkamp weer een groot succes te maken.

Ik ben Duncan en ga voor de 8e keer mee op kamp. In deze jaren ben ik groepsleider en spelleider geweest. Dit jaar ga ik mee als spelleider. We hebben een onwijs leuk programma voor dit jaar. Ik heb er veel zin in.

Ik ben Colin Zweerts.

Binnenkort mogen we weer aan onze feestweek beginnen! Dit jaar extra bijzonder vanwege het 75e kamp.

Eerst ben ik jaren meegeweest als speler. Nu ga ik voor het 14e jaar mee als begeleider. Ook dit jaar zal ik weer met het team van spelleiders de spellen voor de week verzorgen.

Naast begeleider op kamp ben ik ook actief bij Oliveo als leider/trainer bij de O11.

Zoals ieder jaar is er weer een mooi programma in elkaar gedraaid vol fantastische activiteiten. Ik heb enorm veel zin in het kamp en hoop de spelers ook!