Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

Dennis Bul

Ik ben Dennis Bul en loop ondertussen al weer heel wat jaren rond bij Oliveo. In het dagelijks leven die ik iets met computers. Sinds de F ben ik al leider en trainer van het team van mijn zoon en volgend jaar gaan we dat ook weer doen bij de JO19. Ik heb er weer zin in om dit jaar op kamp te gaan.

We gaan er ook dit jaar weer een mooie kampweek van maken met veel activiteiten.

Martijn Dokkuma

Mijn naam is Martijn Dokkuma, 37 jaar oud, getrouwd met Miranda. We wonen met ze 6e thuis, 2 jongens (Kevin en Vince) en 2 meisjes (Venita en Lois). Vince voetbalt in de JO9-2 en kijkt erg uit naar zijn 3e Oliveo-jeugdkamp. Als kind was ik al een trouwe kampganger op ‘De Mussenberg’. Later ben ik zowel als groepsleider als lid van de keukenstaf een aantal keren van de partij geweest. Dit jaar voor de 2e keer als spelleider voor de middelste groep.

Zelf voetbal ik ook nog bij Oliveo, tot een paar seizoenen geleden in de kelders van de zondagamateurs, en inmiddels ben ik te vinden bij het 7vs7 groepje op de donderdagavond en zondagochtend.

Frank Duijvestijn

Mijn naam is Frank Duijvestijn, 60 jaar oud getrouwd met Noortje. Wij hebben samen 3 kinderen , waarvan Martijn nog actief is in de seniorenselectie als keeper. Zij hebben alle 3 partners waarvan Colin Zweerts ook actief is binnen Oliveo.
In het dagelijks leven ben ik accountant/belastingadviseur in een ZZP-rol 2/3 dagen actief bij een middelgroot kantoor in Zoetermeer.
Bij Oliveo ben ik sinds 2 jaar weer actief als penningmeester in het bestuur. Dit jaar ga voor de 4e keer mee als spelleider nadat ik in het verleden, toen onze kinderen nog meegingen op kamp, een aantal jaren als groepsleider mee ben geweest. Als spelleider doe ik samen met Martijn Dokkuma de middengroep en mijn doel is de kinderen een mooi kamp te verzorgen waar ze later met heel veel plezier op terug kijken.
Verder is het mooi om deel uit te maken van een enthousiast begeleidingsteam wat al voor de 76e keer HET OLIVEOKAMP mag organiseren.

Erwin Meijer

Mijn naam is Erwin Meijer. Ik ben de vader van Mees (JO15) en Tijmen (JO11).

Zelf heb ik gevoetbald bij DWO en later bij Stompwijk. Nu vind ik het vooral leuk om training te geven en wedstrijden te begeleiden in de teams waar Mees en/of Tijmen in voetballen. Dit jaar ga ik (weer) mee als spelleider voor de oudste groepen. Naast het voetballen vind ik het erg leuk om bezig te zijn met hardlopen, fietsen en skiën. Het laatste doe ik ook als skileraar. Ik kijk er naar uit om ook dit jaar van het jeugdkamp weer een groot succes te maken.

Tim de Boer

Mijn naam is Tim de Boer, geboren in 1985, getrouwd in 2011 met mijn lieve vrouw Petra, vader van Binq, stiefvader van Shanna (1996) en Skye (2003) welke ook allebei voltijd bij ons wonen. Shanna heeft ervoor gezorgd dat ik sinds mijn 35ste de titel opa draag 😊 .
Ik werk als productie engineer / continuous improvement project manager bij Ampelmann. Binq is in 2018 begonnen bij Oliveo en gaat sinds 2020 mee op kamp. 2021 was mijn eerste keer als groepsleider en dit jaar zal ik het spelleiders team voor de jonge groep versterken, samen met Dennis, Erwin, Martijn, Colin en Frank gaan we er een mooie sportieve en hopelijk vermoeiende (voor de kinderen dan) week van maken.
Ik voetbal zelf sinds 2 jaar met de 7 tegen 7 bij Oliveo en daarvoor heb ik dat al wat jaren gedaan met bedrijven competitie bij Sparta. Verder ben ik al een tijdje bezig om Spaans te leren maar ik zal proberen jullie kinderen daar niet mee te vermoeien tijdens kamp, mochten ze thuis komen en de dag beginnen met buenas dias mi padre y madre weet je nu wel waar dat waarschijnlijk vandaan komt 😊

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts.
Al jaren actief binnen Oliveo op het trainingsveld. Ik heb binnen alle leeftijdsgroepen wel iets gedaan. Komend jaar ga ik starten aan mijn 3e jaar als trainer/coach van de JO11-1.
Buiten Oliveo heb ik een lieve vrouw Leonie en sinds kort een prachtige dochter Dominique. Daarnaast ben ik werkzaam als projectmanager in de maritieme sector.

Dit jaar zal mijn 15e jaar als begeleider op kamp zijn. Op het kamp zit ik in het team van de spelleiders. Met deze groep zorgen we voor alle spellen die er de week gedaan worden. Ieder jaar is weer een feest en iets om naar uit te kijken.