Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

JP Masseus

Hi, ik ben Jean-Paul (49), ook bekend als JP. Getrouwd met Gerdien en vader van Destin (11 speelt korfbal) en Xavi (9 speler JO11). Xavi gaat ook mee op kamp en zit er alweer naar uit te kijken.</p>
<p>Ik werk als Enterprise IM portfolio manager in de energie sector wereldwijd. Mijn hobbies zijn mijn gezin, tennissen, skien, karper vissen en vakanties. In mijn jeugd was ik alle dagen aan het voetballen en ging altijd mee op kamp.</p>
<p>Ik vind het super om nu voor de derde keer mee te gaan met het Oliveo kamp als groepsleider en ik heb er erg veel zin in.</p>
<p>Prachtig om er weer iets fantastisch en onvergetelijks van te maken voor de kids.

Martijn Dokkuma

Mijn naam is Martijn Dokkuma, 38 jaar oud, getrouwd met Miranda. We wonen met ze 6e thuis, 2 jongens (Kevin en Vince) en 2 meisjes (Venita en Lois). Vince voetbalde afgelopen seizoen in de JO11-4 en kijkt erg uit naar zijn 4e Oliveo-jeugdkamp. Als kind was ik al een trouwe kampganger op ‘De Mussenberg’. Later ben ik zowel als groepsleider als lid van de keukenstaf een aantal keren van de partij geweest. Dit jaar voor de 3e keer als spelleider en neem dit jaar de jongste groep voor mijn rekening. Zelf voetbal ik ook nog bij Oliveo, tot een paar seizoenen geleden in de kelders van de zondagamateurs, en inmiddels ben ik te vinden bij het 7vs7 groepje op de donderdagavond en zondagochtend.

Frank Duijvestijn

Mijn naam is Frank Duijvestijn, 61 jaar oud getrouwd met Noortje. Wij hebben samen 3 kinderen , waarvan Martijn lang actief is in de seniorenselectie als keeper. Zij hebben alle 3 partners waarvan Colin Zweerts ook actief is binnen Oliveo. In het dagelijks leven ben ik accountant/belastingadviseur in een ZZP-rol 2 dagen actief bij een middelgroot kantoor in Zoetermeer. Bij Oliveo ben ik sinds 3 jaar weer actief als penningmeester in het bestuur. Dit jaar ga voor de 5e keer mee als spelleider nadat ik in het verleden, toen onze kinderen nog meegingen op kamp, een aantal jaren als groepsleider mee ben geweest. Als spelleider doe ik de middengroep en mijn doel is de kinderen een mooi kamp te verzorgen waar ze later met heel veel plezier op terug kijken. Verder is het mooi om deel uit te maken van een enthousiast begeleidingsteam wat al voor de 77e keer HET OLIVEOKAMP mag organiseren.

Edwin Qualm

Ik ben Edwin Qualm, 52 jaar, en ga dit jaar weer mee op kamp. Ik meen de 8e x, dit jaar voor het eerst mee bij de spelleiders. In de vorige edities was ik leider van de teams (jong en midden). Vervolgens een aantal jaar meegedraaid in de keukenploeg. Ik ben getrouwd met Ilse en we hebben samen 2 kinderen: Roan (20) & Aiden (18), zij voetballen allebei in JO19-2. In de weekenden ben ik regelmatig te vinden bij Oliveo. Ooit heb ik zelf ook gevoetbald: eerst bij BSC ’68, vervolgens bij DSO, Antibarbari en Oliveo. Ook dit jaar gaan we er een mooi en fantastisch kamp van maken. Ik heb er heel veel zin in!

Martin Zijderveld

Mijn naam is Martin Zijderveld en ik ben 18 jaar oud. Ik begon met voetballen bij Oliveo toen ik 4 jaar oud was. Ik ben als kind vroeger altijd meegegaan met kamp en dit wordt het vierde jaar dat ik mee ga als onderdeel van het kampteam. Ik ben begonnen als stagiaire, waarna ik vorig jaar mijn eigen groepje heb begeleid. Dit jaar mag ik aantreden als spelleider. Zelf studeer ik nu in Groningen waar ik de academische pabo volg, wat een combinatie is van de pabo en de bachelor pedagogische wetenschappen. Hoewel ik in Groningen woon ben ik in de weekenden volop actief gebleven bij Oliveo door op te treden als inval keeper/speler voor elk team dat mij nodig heeft op zaterdag, en door het trainen van de jongste generatie voetballers op zondag. Ik heb er weer heel veel zin in en we gaan er een prachtige week van maken.

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts.
Al jaren actief binnen Oliveo op het trainingsveld. Ik heb binnen alle leeftijdsgroepen wel iets gedaan. Komend jaar ga ik starten aan mijn 3e jaar als trainer/coach van de JO11-1.
Buiten Oliveo heb ik een lieve vrouw Leonie en sinds kort een prachtige dochter Dominique. Daarnaast ben ik werkzaam als projectmanager in de maritieme sector.

Dit jaar zal mijn 15e jaar als begeleider op kamp zijn. Op het kamp zit ik in het team van de spelleiders. Met deze groep zorgen we voor alle spellen die er de week gedaan worden. Ieder jaar is weer een feest en iets om naar uit te kijken.

Justin Smit

Hoi ik ben Justin Smit en ik ben 17 jaar. Ik zit op het Stanislas College Pijnacker op school waar ik in havo 5 zit en ik voetbal zelf ook bij oliveo in de jo19. Ik ben zelf ook 5 jaar meegegaan op kamp als kind en mocht vorig jaar voor de tweede keer als stagiair mee wat ik een hele leuke en leerzame ervaring vond. Dit jaar mag ik samen met Sem een groepje begeleiden in de groep midden waar ik super veel zin in heb. We gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke week van te maken met veel plezier.