Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

Arjan Zonderop

Ik ben Arjan en bijna 50 jaar. Getrouwd met Joyce en trotse vader van 2 zoons Devin en Dion.
Ik ben al 17 jaar met veel plezier werkzaam bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs als facilitair medewerker/buschauffeur/manusje van alles.
Sinds mijn 5e/6e ben ik al lid van Oliveo en heb ik daar in alle elftallen wel een keer meegedaan. Van toen er nog een 17e was tot aan het 1e elftal aan toe.
Ook ben ik al een jaar of 35 actief als vrijwilliger bij de club, ik heb hier zelfs met trots een keer de Kauffmantroffee voor mogen ontvangen.
Het vrijwilligerswerk heb ik in vele vormen gedaan; trainer, leider, grensrechter van diverse jeugdteams maar ook medeorganisator van diverse toernooien die georganiseerd werden.
Tegenwoordig zien jullie mij als omroeper/quizmaster bij de ukken championgsleague of bingo’s.

Maar het leukste om als vrijwilliger te doen is toch wel het Oliveo Jeugdkamp.
Voor mij word het komende jaar de 32e editie waaraan ik als leider deel ga nemen.
Ik heb bij het kamp ook alle functies wel een keer in mogen vullen van groepsleider totaan de rol van hoofdleider.

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts
 
Ik ben 32 jaar en ga al een aantal jaar mee als begeleider. Ook als kind heb ik geen jaar overgeslagen. Sinds dit jaar heb ik 2 prachtige dochters.
 
Ook ik mag dit jaar weer mee met dit fantastische kamp waar ik naast de rol van spelleider ook in de kampcommissie zit.
 
Binnen Oliveo heb ik dit jaar geen actieve rol, maar ben altijd actief geweest als leider en trainer van diverse jeugdteams.
 
Met de spelleiders en alle andere begeleiding gaan we er weer een mooie week van maken.

Dennis Bul

Mijn naam is Dennis Bul ik ben 52 jaar oud en heb twee kinderen. Mijn zoon speelt al sinds zijn zesde bij Oliveo. Overdag werk ik op de ICT-afdeling van een ziekenhuis in Rotterdam. Al veertien jaar ben ik actief betrokken bij Oliveo. Ik ben begonnen als coach van de jongste teams en ben nu trainer/coach van het 23-2 team, waar mijn zoon in speelt. Dit wordt mijn tiende kampweek. Ik ben ooit begonnen als begeleider en ben nu al een aantal jaar spelbegeleider. Ik kijk ernaar uit om opnieuw een fantastische kampweek te beleven!

JP Hoogendam

Ik ben Jan-Peter Hoogendam (J-P) en met mijn 60e levensjaar zo’n beetje bezig met mijn 3e jeugd. Echtgenoot van Miranda en vader van Tijmen.
Vanaf de 1e stappen van Tijmen bij Oliveo ben ik actief als vrijwilliger bij Oliveo.. Op dit moment ben ik teammanager/assistent bij het 2e elftal, het kampioensteam. De afgelopen jaren vele rollen vervuld binnen Oliveo van leider F8 tot coördinator van de verschillende leeftijdsgroepen. Zelf heb ik nog enige jaren bij Oliveo in de zaal mijn beste beentje voorgezet.
Ook binnen het kampleven vele rollen vervuld, leider, spelleider, lid kampcommissie en ook nog iets van kampleider. Na enkele jaren van afwezigheid kruipt het bloed waar het niet gaan kan en dit jaar voor de 10e keer mee in de rol van spelleider.
Op naar een week van inspannende ontspanning

JP Masseus

Hi,

ik ben Jean-Paul, 51 jaar, ook bekend als JP. Getrouwd met Gerdien en trotse vader van 2 zoons Destin en Xavi. Xavi speelt in de J013-1. Uiteraard gaat Xavi ook mee op kamp en hij heeft er alweer zoveel zin in. Zelf ben ik trainer bij Oliveo JO13-1.

Ik werk als IT manager in de energie sector wereldwijd. Mijn hobbies zijn mijn gezin, tennissen, padel, skiën, karper vissen en vakanties. In mijn jeugd was ik alle dagen aan het voetballen en ging ik ook mee op kamp.

Ik vind het super om nu al weer voor de vijfde keer mee te gaan met het Oliveokamp. De eerste jaren als groepsleider en net als vorig jaar ga ik nu weer mee als spelleider. Ik heb er erg veel zin in!

Prachtig om er weer iets fantastisch en onvergetelijks van te maken voor de kids!

Martin Zijderveld

Ik ben Martin en ik ben 19 jaar oud. Ik voetbal sinds ik 4 jaar oud ben bij Oliveo. Tegenwoordig speel ik in de weekenden bij de O23-1 als keeper. Ik studeer in Groningen waar ik de opleiding van de academische pabo volg.

Ik was vroeger als kind groot fan van het Oliveo jeugdkamp en ging 7 jaar lang mee. Toen ik oud genoeg was ben ik vervolgens weer meegegaan als stagiair. Dit wordt mijn 5e jaar als leiding waarbij ik dit jaar wederom optreedt als spelleider, ditmaal voor de midden groep. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er weer een geweldig kamp van maken!