Kampteam

Vind hier alle informatie over ons team!

Kampcommisie

Zo’n kamp is altijd een hele organisatie. Het hele jaar door is de kamp commissie bezig met de voorbereidingen of de nazorg van het vorige kamp. Hoe verder we in het jaar in de buurt komen van het startsein van het kamp, des te meer nieuwe leden worden toegevoegd aan het kamp team.

Keukenbrigade

Zo hebben we de keukenstaf die tijdens het kamp alle innerlijke verzorging van de kids en begeleiders op zich nemen. Dit gaat van ontbijt tot in de late avonduren door.

Internetteam

Het internetteam verzorgt voor, tijdens en na het kamp de gehele website. Alle foto’s en video’s gaan door de handen van dit team en na een stempel komen ze op de website.

Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

Begeleiders Jong/Midden/Oud

De groepleiders zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Elke leider blijft bij zijn groep en is als een vervangende ouder tijdens het kamp voor de kids.

Jong Midden Oud

Stagiaires

De hekkensluiters, de alles-moeters, maar ook de alles-doeners zijn de stagiaires. Pre-kampleiders die hun geluk beproeven in het kamp en overal behulpzaam zijn.