Internetteam

Het internetteam verzorgt voor, tijdens en na het kamp de gehele website. Alle foto’s en video’s gaan door de handen van dit team en na een stempel komen ze op de website.

Pim Zijderveld

Terug van een tijdje weg geweest, ben ik er weer eens bij dit jaar. Vanaf het begin dat mijn jongste zoon Martin al de eerste voetballen wegschopte op het voetbalveld van Oliveo en meeging op het kamp, heb ik mij eveneens in het kamp gegooid. Meestal alleen wisselend tussen de keuken en het internet team, want met een bal moet je mij niet het veld opsturen. Wel vind ik het heel leuk om voor het thuisfront aan verslag legging te doen van alle grappige, mooie en soms zeker ontroerende gebeurtenissen.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin weer in.

David Dilling

Pijnacker01 is my name and video is my game.

Mijn echte naam is David, maar wel kennen mij via Pijnacker01 en ik ben al ruim 15 jaar bezig bij Oliveo. Ik ben een Amerikaan die hier al 27 jaar woont. Ik heb een Nederlandse vrouw en twee kinderen, Thomas en Lukas, die nog steeds de bal rondtrappen voor Oliveo. Je ziet mij actiefoto’s schieten of video-opnames maken van wedstrijden, evenementen en de algemene sfeer op en rond Oliveo.

Ik kijk ernaar uit om het internetteam te helpen met het maken van actiefoto’s en video’s om de ervaring thuis met jullie te delen tijdens de leuke week op Loon-op-Zand!