Internetteam

Het internetteam verzorgt voor, tijdens en na het kamp de gehele website. Alle foto’s en video’s gaan door de handen van dit team en na een stempel komen ze op de website.

Ik ben Willem Hengeveld. Ik ben al een aantal jaar actief bij Oliveo, momenteel Coordinator JO15.

Ik ga dit jaar voor de vijfde keer mee met kamp, en ik zorg ervoor dat de ouders thuis online met het kamp mee kunnen kijken.

Mijn naam is John Weijgertse. Al zo’n 40 jaar lid van Oliveo. Veel jaren als actieve voetballer, maar inmiddels ook al weer een hele tijd als vrijwilliger in de Oliveo organisatie. Aanvankelijk als trainer en leider, de laatste 10 jaren meer bestuurlijk, waarvan 9 jaar als voorzitter. Ik ga voor de eerste keer mee op kamp, en ben heel benieuwd gezien de vele mooie verhalen die ik in al die jaren over het kamp heb gehoord. Ik ben onderdeel van het internetteam, en zie het als een uitdaging om de sfeer van het kamp ook bij mensen, en vooral ouders, thuis te brengen.

Lang heb ik de verleiding kunnen weerstaan om mee te gaan op kamp. Helaas dit jaar, en uitgerekend het 75e kampjaar, kan ik de verleiding niet weerstaan. Ik moest en zou mee gaan op kamp. Een van de leukste spots is achter de compu voor de keuken onder het afdak, van sochtends vroeg tot in de avond laat. Het leuke is om de momenten te pakken van de kids en die op de digitaal gevoelige plaat te zetten.
Ik ben Pim Zijderveld vader van Martin die nu voor tweede keer meegaat als stagiaire. Daarvoor heb ik elk kamp meegedaan of in de keuken, of in het Internetteam. Zoals gezegd, het gaat er om om de kids van het kamp in onbewaakte plezier momenten neer te zetten op de site.
Veel kijkplezier alvast tijdens de kamperen…