Internetteam

Het internetteam verzorgt voor, tijdens en na het kamp de gehele website. Alle foto’s en video’s gaan door de handen van dit team en na een stempel komen ze op de website.

Willem Hengeveld

Ik ben Willem Hengeveld Ik ben al een aantal jaar actief bij Oliveo, momenteel Coordinator JO15, en leider van de JO17-2.

Ik ga dit jaar voor de zesde keer mee met kamp, en ik zorg voor de technische kant van het kamp, zodat de ouders thuis via de website mee kunnen kijken.

John Weijgertse

Mijn naam is John Weijgertse. Al zo’n 40 jaar lid van Oliveo. Veel jaren als actieve voetballer, maar inmiddels ook al weer een hele tijd als vrijwilliger in de Oliveo organisatie. Aanvankelijk als trainer en leider, de laatste 10 jaren meer bestuurlijk, waarvan 9 jaar als voorzitter. Ik ga voor de derde keer mee op kamp. De eerste twee keer is me prima bevallen, een hele mooie ervaring om mee te maken. Vandaar dat ik er nog een jaartje aan vast knoop. Ik vorm samen met Willem het internetteam, en zie het als een uitdaging om de sfeer van het kamp ook bij mensen, en vooral ouders en/of verzorgers, thuis te brengen.