Er gaat toch echt geen land boven Amerika … vinden de amerikanen. Nou dat hebben ze geweten in 2019. Het kamp was zeker een succes in Loon op Zand in onze stamkroeg, oftewel het Kuijpershoefke. Met JP Hoogendam als hoofdleider zijn we er amerikaans tegenaangegaan.

Foto’s van het kamp

Traditioneel beginnen we natuurlijk met foto’s maken op de bagage avond.

Klik vooral op de dagenhieronder om naar de foto albums te gaan die op die dag gemaakt zijn. VEEL KIJKPLEZIER !

Filmpjes van het kamp

En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer megatonnen aan bytes geupload naar Youtube waar de filmpjes staan van het kamp. Kijk hiervoor naar de lijst hieronder en KLIKKEN MAAR !

Groepsamentelling

Wie zat ook al weer bij wie in het groepjes. Ik weet het niet meer. Heb jij de lijst ergens laat het ons weten en dan kunnen we die er op zetten.

Kampteam

Al die begeleiders. Is dat nou nodig ?? JA ! Om een goed kamp te hebben hebben we al die begeleiders hartstikke hard nodig. Maar wie waren dat ook al weer. Heb je nog de lijst … Geef het ons.

Wat we nog meer weten van het kamp

Het gaat eingelijk niet zo zeer om de foto’s en filmpjes, maar meer om de verhalen er achter natuurlijk. Heb je nog leuke anekdotes, schrijf een reactie en dan bouwen we vanzelf de geschiedenis van dit kamp op.

Een reactie op “Kamp 2019

 1. marian zmarzly zegt:

  Beste…

  Mijn zoontje is voor het eerst mee op voetbalkamp. Ik kan niet anders zeggen dat ik me pet afneem voor de organisatie en begeleiding hiervan! Hulde hulde hulde…
  Ik geniet van de vele filmpjes en foto’s
  Bedankt voor de goede zorgen!
  Groet,
  Marian Zmarzly

Geef een reactie