Cluedo

Maandag middag hebben de ‘oud’ groepen een speurtocht gedaan, waarbij de opdracht was uit te vinden wie er was vermoord door wie. Aan het begin van de speurtocht kreeg elk team een telefoon nummer, door dit nummer te appen verkregen ze een lokatie toe gestuurd, bij aankomst kregen ze daar een envelop met een aanwijzing voor de Cluedo opdracht, en een nieuw telefoonnummer, voor de volgende stap in de speurtocht. Na het vinden van alle vier aanwijzingen, gevonden op diverse plaatsen in het dorp, en het bos, volgde nog een eind opdracht: Het schrijven van een verhaal naar aanleiding van de speurtocht, waar de volgende woorden in voor moesten komen:

  • Oliveo voetbalkamp
  • Marc Kik alias (zelf verzinnen)
  • Sambal
  • Loon op Zand
  • Processierups
  • Frank duijvenstijn (alias Frankenstein)

Bij Lees verder leest u de creative resultaten:

“Cluedo” verder lezen

Rugby door group ‘oud’

Vanochtend is group oud naar de zandvlakte gefiets voor de rugby competitie. Rugby wordt bij oliveo gespeeld zonder echt tackelen, in plaats daarvan heeft elke speler twee lintjes aan z’n broek hangen, als je lintje er uitgetrokken is door een tegenspeler, dan is het een tackle, en mag niet verder gespeeld worden. In het foto album zijn de foto’s te zien, filmpjes, hier onder:

“Rugby door group ‘oud’” verder lezen

Dinsdag!

Het is dinsdag. De jonge groep heeft zeker goed geslapen. De ‘oud’ groep natuurlijk ook wel, alleen wat korter na zo lange kompastocht gisterenavond. Kijk de dagwinnaars in het fimpje en zie de dag stand hier onder: https://www.youtube.com/watch?v=v3ksOau-1ok

De ‘Jong’ groepen

NY Red Bull19
LA Galaxy18
Portland Timbers16
Orlando City14
Atlanta United13
NY City12

De ‘Oud’ groepen

California26
Texas24
Nevada23
Hawaii22
New Jersey21
Florida21
New York20
Pensylvania17