Persoonlijke gegevens

Hallo beste ouders en deelnemers van het OLIVEO jeugdkamp. Het aftellen naar het kamp toe kan nu echt gaan gebeuren volgende week zaterdag start het al. We hebben helaas nog niet van iedereen het persoonlijke gegevensformulier terug mogen ontvangen. Dit is wel van belang want als er iets gebeurt waardoor wij naar een dokter of erger nog ziekenhuis moeten hebben we dit nodig. Ook de telefoonnummers van wie we kunnen bellen dan willen we graag weten!!!!! Dus laat je papa of mama dit formulier nog invullen via de onderstaande link dan is dat alvast geregeld.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOCL0QMcCJOAWYF60TgC7eIibS8KAtspTKQxsCUbp9BkZxrw/viewform

1963 – Huijbergen Foto’s

Huijbergen 1963 retouched OLIVEO jeugdkamp

Er stromen aardig wat mooie oude kampfoto’s binnen, de foto’s hieronder zijn via Jan van der Quast binnen gekomen. Een mooie impressie van het Oliveokamp in 1963 te “Huijbergen”.

We blijven natuurlijk nog steeds op zoek naar alle andere jaren die nog ontbreken.

Bericht van de Hoofd kampleider

Beste kampdeelnemer en ouder/begeleider.

Vorige week is onze hoofdleider samen met wat oud gediende toch even een weekend naar Loon op Zand geweest om te overnachten op de kampeerboerderij. Iedereen moet de hartelijke groeten hebben van Frank en Corina en ze missen het enorm dat er zo weinig activiteit is op de kampeerboerderij. Ook heeft J.P een klein filmpje opgenomen op het “Monument “bij Bosch en Duijn met alvast wat informatie over de kampweek bij OLIVEO. Bekijk dus de onderstaande link, “Ouderavond OLIVEO Jeugdkamp 2020

Gezocht “oude kampfoto’s “

Het internetteam van het kamp is op zoek naar (oude) kampfoto’s. Heb jezelf nog foto’s of je vader, oom ,opa ,buurman etc. etc. wij willen ze graag toevoegen aan het stukje geschiedenis wat we op de site hebben. Ook alvast met het oog op volgend jaar als het OLIVEOKAMP 75 jaar bestaat lijkt het ons leuk om van elk jaar een foto te kunnen laten zien. Dus duik in de ladekast, snuffel op zolders , stof oude fotoboeken af en blader ze door en stuur ze naar webmaster@oliveojeugdkamp.nl liefst met het jaartal erbij maar een leuke anekdote mag ook natuurlijk.

Zie als voorbeeld deze foto van het 1e OLIVEOKAMP in 1946

Foto “Archief Peter de Vreede”

Het OLIVEOKAMP gaat door!!!

Zoals jullie in het vorige bericht hebben kunnen lezen niet in Loon op Zand maar gewoon bij OLIVEO op het terrein. Het bestuur heeft intensief contact gehad met de gemeente en deze hebben besloten mits we ons aan de diverse corona restricties houden we een sport en spel week mogen organiseren voor iedereen die zich opgegeven heeft. Zo kan het “kamp” gelukkig toch doorgang vinden. Vanaf vandaag word er dus vol gas gegeven door de kampcommissie en alle andere vrijwilligers om alles op tijd geregeld te krijgen. Het internetteam zal de site bijwerken, de spelleiders zijn al druk om een spelprogramma te maken er is zelfs al een concept met de groepsindeling gemaakt en de keukenstaf is begonnen met het inkopen van diverse lekkernijen want jullie zullen net als normaal wel honger krijgen van alle activiteiten. Houd dus de website en je mailbox maar in de gaten want als er meer bekend of geregeld is laten we het jullie weten. Lees je dit bericht en denk je ik wil deze week niet missen neem dan even contact op per email met Jan Peter Hoogendam want er zijn nog een paar plekjes vrij in elke leeftijds categorie.

Oliveokamp blijft thuis 2020 BANNER
Oliveokamp blijft thuis 2020 in Pijnacker!

Jeugdkamp niet naar Loon op Zand.

Zoals in het geruchtencircuit bij OLIVEO al rond gonst gaat het kamp dit jaar niet naar Loon op Zand. De kampcommissie heeft na lang beraad en in overleg met het bestuur besloten om het kamp niet door te laten gaan in de vorm zoals we al jaren gewent zijn. Om het “kamp” toch nog door te laten gaan maar in een andere vorm word er nu druk met het bestuur en gemeente overlegd. De bedoeling is om alle kampspellen bij OLIVEO op het eigen terrein te spelen, we willen dus net als normaal teams maken met 1 leider erbij en met deze teams de strijd onderling aan gaan om punten te scoren. We doen dit net als normaal met o.a. het letterspel, eilandenvoetbal, voetbalkermis en alle andere spellen die we altijd op het kamp spelen. Aan het eind van deze week gaat er dan net als normaal een winnend team uit de bus komen. Maar ja we moeten eerst nog toestemming krijgen of dit allemaal door mag gaan, dus duim met ons mee en zodra we meer weten houden we jullie op de hoogte.

Kamp 2020 gaat het nog door of niet?

Hallo allemaal,

Ja gaat het kamp nog door of niet zelfs de kampcommissie weet het nog niet. We zitten regelmatig bij elkaar hebben contact via whats app en email. Ook is er regelmatig overleg met het bestuur van OLIVEO en met de beheerders van de kampeerboerderij waar we altijd heen gaan. Zoals het er nu voorstaat mag er volgens een noodverordening van de Gemeente Loon op Zand niet overnacht worden in de kampeerboerderij,deze noodverordening is geldig t/m 10 Mei. Maar er gaat volgende week over gesproken worden door de gemeenteraad in Loon op Zand en dan hopen we weer iets meer te weten. En zodra wij wat weten gaan we jullie natuurlijk ook verder informeren. Dus hou de website maar goed in de gaten of er een nieuw bericht geplaatst word. En als er geen bericht staat kan je natuurlijk lekker alle oude foto’s en filmpjes van de afgelopen jaren bekijken.

Groetjes van de kampcommissie

Oliveo kamp en het Corona virus.

Beste Kampdeelnemers,

Terwijl het Corona-virus zo’n beetje de gehele wereld in haar macht heeft is de kampcommissie “gewoon” bezig met de voorbereidingen van het Oliveo Jeugdkamp 2020.

Natuurlijk volgen we alle ontwikkelingen op de voet en moeten we er rekening mee houden dat we zelfs een jaar moeten overslaan.

Wij zijn optimistisch gestemd en hopen dat als met de huidige beperkingen het virus kan worden gestopt, we ook dit jaar weer een mooie kampweek kunnen beleven.

Daarom wordt er nu, zei het via Skype, vergadert en alvast vooruit gedacht om op tijd met de voorbereidingen klaar te zijn.

Inmiddels hebben ruim 60 deelnemers zich aangemeld, echter kunnen wij ons voorstellen dat er nu bij de ouders enigszins twijfels bestaan over de veiligheid van de deelnemers.

Wij kunnen u verzekeren dat de kampleiding geen enkel risico met betrekking op de gezondheid van de deelnemers zal nemen. Pas als we aan alle zorgverplichtingen kunnen voldoen en de omstandigheden het toelaten, kunnen we het Oliveo Jeugdkamp door laten gaan.

Voorlopig blijft het tot 18 mei mogelijk om in te schrijven. Omdat voor velen van ons de vakantie nog onzeker is kan een weekje jeugdkamp een uitkomst bieden!

Hoe meer deelnemers hoe gezelliger!

De komende weken wordt er niet gevoetbald, is het Oliveo sportpark hermetisch afgesloten en liggen de ballen in het ballenhok.Dit betekent ook dat je geen contact hebt met je clubmaatjes en dat de competitie is gestopt Hopelijk keert na deze nare periode het normale leven weer terug en kan de bal weer gaan rollen.

Tot zolang moeten we het even doen met de middelen die er zijn en zullen we jullie geregeld op de hoogte houden over de voorbereidingen van het Oliveo Jeugdkamp 2020.

Mochten je ouders of verzorgers behoefte hebben aan meer informatie, neem gerust contact op met een van de mensen van de kampcommissie.

Wij wensen allen veel sterkte en… blijf gezond!

Met vriendelijke groeten

J-P