“OLIVEO JEUGDKAMP 75 JAAR”

Hallo allemaal, komend jaar is het de 75e keer dat we met OLIVEO op kamp gaan, het beloofd dan ook een bijzonder jaar te worden.

Hopelijk niet zo bijzonder als het afgelopen jaar met het kamp bij OLIVEO, wat natuurlijk ook enorm leuk was, maar gewoon in Loon op Zand in de kampeerboerderij KUIJPERSHOEFKE.

De kampcommissie is ondertussen al weer druk bezig om dit kamp voor te bereiden. Dit jaar willen wij zelfs met alle leiders een weekend naar het kamphuis toe om te brainstormen over de invulling van deze speciale kampweek.

Er zijn al wat voorbeelden voorbij gekomen zoals:

  • Speciaal diploma  (nog mooier als andere jaren)
  • Collectors item armbandje (wie wil die nou niet om zijn arm krijgen)
  • Speciale hapjes (misschien bakt de keukenstaf wel elke dag taart)

Dit zijn nog maar een paar kleine ideeën van wat er al bedacht is. Wat voor jullie papa’s en mama’s natuurlijk wel belangrijk is, is de datum.

Eerste week van de zomervakantie.

17 T/M 24 JULI 2021

OLIVEOKAMP

Zet deze datum maar in hun agenda’s en als reminder op hun telefoon, want deze week willen jullie natuurlijk niet missen.

En houd goed de website in de gaten want het inschrijven kan dit jaar ook eerder dan normaal, maar dat lezen jullie allemaal nog wel.

De kampcommissie

Gezondheidscheck via QR code.

Beste leden van OLIVEO. Ook bij ons op het terrein zie je tegenwoordig deze borden en posters hangen met daarop een QR code. Wij verzoeken alle mensen die het terrein van OLIVEO opkomen deze code te scannen en de daarop volgende vragenlijst in te vullen. Mocht je 1 van deze vragen met NEE moeten beantwoorden dan kan en mag je het terrein niet opkomen!!!! Kan je deze code niet scannen, dan ligt er bij de ingang van de kantine en op de bar een papieren variant welke ingevuld dient te worden. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Uiteindelijk de PRIJSUITRIJKING

Daar eindelijk … De prijsuitrijking.. (met veel foto’s) Jong, Midden en Oud hebben zo echt toegeleefd naar dit moment van de week dat het voor een aantal van hun toch echt te veel werd (zeker toen ze hoorden dat ze het niet geworden waren). FILMPJE – De winnaars van OLIVEO Jeugdkamp 2020 in Pijnacker

Jongste groep:

Maar Martijn heeft het voor de jonge groep opgelezen waarbij de spanning werd opgebouwd vanaf de dagstanden tot uiteindleijk het hoogtepunt voor de jongsten. Uiteindelijk is het geworden:

FC Den Bosch

Dit team heeft zich zo ingezet voor de totaal score en dan voornamelijk vanwege hun kwaliteiten in het voetbal segment. In het eilanden voetbal waren ze niet te evenaren.

Midden groep:

De middengroep zou toch langzaam wel moeten weten dat er alleen maar winnaars zijn, maar ook in die groep is een traantje gelaten op het moment dat hun groep eerder genoemd is door Duncan voor dat hun hoogtste groep uit de bus is gekomen. En …. deze groep is geworden:

De Boeren Jongens

Van de coach van dit team heb ik te horen gekregen dat zij zich echt hebben uitgeblonken in het teamspirrit en het gezamenlijk optrekken. Gefeliciteerd …. !

De oudste groep:

En dan die groep waarvan de meeste ervaring te verwachten is. Maar ook in die groep zijn er een aantal teleurgesteld. De winnaars van de groep die gewonnen hebben zijn:

Wijnaldum

De coach had maar twee lovende woorden: TOTALE TEAM-prestatie.

Foto’s van de rest ?? toch ff morgen terug komen. Dave zal ze er morgen bij zetten ter complementering. Maar wees gerust de foto’s blijven nog een tijdje binnenstromen. van de rest van de avond.

Prijsuitrijking eindgetallen onderschept !

Terwijl de kinderen vol in het dansen zijn hebben we vanuit het internetteam de papiertjes bemachtigd met de eindstanden. Met een greep uit de prijsscore balletjes hebben we snel een foto gemaakt van de prijzen om die zo spoedig mogelijk op het internet te kunnen zetten.

Ik heb wel begrepen dat zeer binnekort er een aantal kinderen hevig teleurgesteld zullen raken omdat ze niet DE winnaar van jong, midden of oud geworden zijn. Maar bij deze hebben jullie alvast de standen.

Diiiiscoooohhhoohheehhhooo

Van links naar rechts en langzaam naar boven gevolgd door Why I Am C Ehh. Het hele repertoire passeert vandaag de discovloer. En waar de kinderen de energie vandaan halen om continue te blijven dansen weet ik niet.

Wel heb ik gemerkt dat er buiten nog verspreid een aantal komkommer schalen staan waar het nodige vocht vandaan gehaald wordt. Dat dit daarna weer utigezweet wordt op de dansvloer, moge duidelijk zijn.

Avondprogramma van start

De zaal is leeggeruimd en de disco is al opgebouwd. De bekers staan klaar om uitgereikt te worden en de kids springen er al vol leven op los. Sommige kijken het met grote ogen aan hoe de grotere kids staan te huppen, die dit al jaren op de eerdere kampen hebben gedaan.

Ohhh en by the way de grotere kids kijken weer naar de stagaires die dit jaar meegegaan zijn en nog wilder (maar wel voorzichtig hoor) aan het dansen zijn.