Nog een kleine twee weken, en dan is het zo ver: Oliveo Jeugdkamp editie 2022 gaat beginnen. De voorbereiding bevindt zich in de laatste fase. Er is nog een aantal zaken te doen om er voor te zorgen dat we weer een fantastisch kamp gaan beleven.

Aanstaande maandag 4 juli is de laatste leidersbijeenkomst. Daar worden de laatste zaken besproken en afgesproken die nodig zijn voor een mooie week. En zullen tussen de groepsleiders ook wel de eerste speldenprikken gaan worden uit, want plezier en winnen gaan voor de leiders hand in hand.

De komende dagen willen we ook de website en de social media kanalen verder in orde gaan maken. Daarmee geven we de thuisblijvers de gelegenheid om het kamp dan wel op afstand maar toch goed te kunnen volgen. Het kampgevoel thuis brengen zal niet lukken maar we doen ons best.

Tot slot, we kunnen er helaas niet om heen. Het aantal Corona besmettingen neemt best wel weer snel toe. We houden dat goed in de gaten, en bedenken al welke preventieve en repressieve maatregelen we kunnen nemen om Corona weg te houden van het kamp.

De komende periode volgt meer informatie, via de website en de social media kanalen. Hou die dus in de gaten.