Ouder informatie

Informatie voor de ouders

Beste ouders hieronder  kunt u diverse praktische tips, en belangrijke data’s vinden die u kunnen helpen in de voorbereiding van het kamp. Ook kunt u hier alle formulieren nogmaals downloaden als u ze kwijt bent geraakt.

Inschrijving:

De inschrijving van het kamp start op Zaterdag 5 Dec om 00:00 uur, wees er weer snel bij want vol = vol. De kosten voor het kamp zijn € 165,- voor de hele week, de kosten voor de JO 08 en 09 deelnemers die een halve week meegaan bedragen € 110,-

Nadat u uw kind heeft ingeschreven krijgt u een bevestiging per e mail. U hoeft nu verder even niets te doen dan afwachten, rond 23 Mei volgt de eerste kampbrief met alles daarin wat voor u van belang is.

Kampbrief:

In de kampbrief staan diverse belangrijke dingen voor u bijvoorbeeld het telefoonnummer van de hoofdleider zodat er in dringende gevallen iemand voor u bereikbaar is. Verder kunt u hierin terugvinden wat de kosten zijn voor het kamp en wanneer u deze moet overmaken. Ook qua annuleren staan de voorwaarden in de brief maar dat zal wel niet nodig zijn want wie wil nou zijn kind het kamp laten missen. Ook staan er in deze brief de diverse aankomst en vertrektijden maar ook het adres van de kampeerboerderij, om een ansichtkaart naar uw kind te kunnen sturen.

Persoonlijke gegevens formulier:

Dit formulier is voor ons van groot belang!!  U kunt dit online invullen, de link is toegevoegd aan de mail met de kampbrief. Eventueel kunt u ook een papieren versie uitprinten en inleveren bij de kampleiding.

U vult hierin alle persoonlijke gegevens van uw kind of er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden qua allergieën, medicijngebruik etc. Maar ook de adressen en telefoonnummers van thuisblijvers van wie wij kunnen bellen in gevallen van ongelukjes maar ook bij heimweegevallen is het fijn om met het thuisfront te kunnen overleggen. Ook moet u uw verzekering gegevens invullen deze hebben wij nodig als we naar het ziekenhuis, dokter of apotheek  moeten met en voor uw kind. Deze gegevens worden na het kamp direct vernietigd maar moeten wij wel hebben.Het vriendelijke verzoek om dit dan ook direct naar ons terug te sturen als u de kampbrief ontvangt.

Paklijst:

Dit formulier zit ook als bijlage bij de kampbrief en is voor u en ons gemak.

U kunt hierop aanteken wat er in de koffer van uw kind zou moeten zitten, en het is een overzicht van wat handige dingen zijn om mee te nemen.

Ouderavond:

De presentatie van 2019 kunt u hier bekijken.

Bagageavond:

Vrijdagavond 16 Juli vanaf 19:00 is de bagageavond waarop u de fiets en de bagage van uw kind in kan leveren. Mocht u nou zelf de fiets meenemen laat het ons wel weten want dan staan wij niet voor niets te wachten.

Vertrek naar het kamp:

Dit jaar gaan we met de bus richting Loon op Zand, de specifieke tijd dat uw kind bij OLIVEO moet zijn krijgt u nog te horen.

Ophalen F Deelnemers:

De jongens die een halve week meegaan op het kamp mogen Woensdagavond tijdens het kamp opgehaald worden vanaf 20:00 uur. Geen minuut eerder dit i.v.m. onze logistiek om alle andere jongens van het kamphuis af te hebben!!!!!.

Terugkomst overige deelnemers:

Zaterdag verwachten wij rond 11:00 uur terug te komen bij de Oliveo kantine, waar u uw kind weer in de armen kan sluiten zijn vele verhalen aan kan horen en zijn vieze spullen in ontvangst kan nemen.

Tekenkaart:

De kinderen ontvangen na het kamp altijd een diploma, mocht u aan de achterzijde een tekenkaart aantreffen, heeft u kind dus een tekenbeet opgelopen. Wij maken bij het verwijderen van een teek een aantekening op deze kaart met daarop de datum en plaats op het lichaam waar wij deze verwijderd hebben. Wij controleren de kinderen elke dag met een groep leiders voordat zij gaan douchen. Mocht uw kind ziek worden of kringen krijgen op deze plek kunt u direct contact opnemen met uw huisarts en onze kaart tonen. De volgende links hieronder kunnen u ook nog wat meer informatie verschaffen rondom het hele tekenverhaal.

De ongenode gast – De Teek

Helaas is de teek ook dit jaar weer te vinden in de Spaanse vlaktes, bergen en voetbalveldjes. Zoals u wellicht weet worden de kids elke avond na het douchen grondig gecontroleerd op teken en bij aanwezigheid worden die vakkundig verwijderd. De notitie op de takenkaart zorgt ervoor dat u goed in de gaten kan houden waar de kinderen zijn gebeten en wanneer.

Een nuttige site waar u meer informatie kan vinden over de zeer onuitgenodigde gast op het voetbalkamp is de RIVM tekeninfo website. Er is zelfs een zeer nuttige Android en IPhone App die het RIVM heeft laten ontwikkelen waar u zelf een dagboek bij kan houden.

Dit jaar pakken we het iets beter aan door gelijk van begin al een kaart klaar te leggen per persoon per groepjes zodat we goed voorbereid zijn.