Kampteam

Foto’s van het kampteam 2021

Jan Reeuwijk

Jan ReeuwijkVanaf het moment dat mijn twee jongens Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider.
Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.
Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 10 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.
Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij.
Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.
Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Bas Verdel

Bas Verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 41 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd met Regina en we hebben twee kinderen (Julian van 9 en Feline van 7). Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Volgend jaar wordt mijn eerste jaar als senior op de zaterdag. Ik ga voor de derde keer mee als leider/penningmeester op het kamp maar ben als kleine jonge al heel wat jaren meegeweest. Ik heb er superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke week van te maken!

 

Arjan Zonderop

Arjan ZonderopIk ben Arjan Zonderop 47 jaar man van Joyce en vader van Devin en Dion. Ik werk als facilitair medewerker/ buschauffeur/ manusje van alles bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan lid en voetballend bij OLIVEO en daarbij wel in alle elftallen gespeeld of in ieder geval een keer meegedaan. Ook ben ik al sinds mijn jeugd actief als vrijwilliger, van (keepers)trainer en leider bij de diverse jeugdelftallen tot vlagger bij de A en baas tentenkamp bij het Millennium toernooi. Ook zie je mij als omroeper bij de diverse evenementen van OLIVEO zoals bij de ukken championsleague en het NK shoot out 
Ik ga dit jaar voor de 29e keer mee op het OLIVEO jeugdkamp, eerst als leider en spelleider en daarna als hoofdkampleider. Afgelopen jaren heb ik de keukenstaf en het internetteam ondersteunt en dit jaar ben ik weer actief als hoofdleider. Ik ga er vanuit dat het dit jaar ook weer super leuk en gezellig word en dat iedereen het enorm naar zijn zin gaat hebben.

Jörgen Smit

Jorgen SmitHallo, mijn naam is Jörgen Smit.Ik ben 42 jaar, getrouwd met Enith Smit en vader van 3 jongens. Mijn oudste zoon Justin(16) gaat dit jaar ook mee op kamp als stagiaire, mijn middelste zoon Dani (13) stoot en trapt liever bij de kickbox. Dan kom ik bij de laatste, Jamie (8) gaat mee op kamp en kijkt er ontzettend naar uit! In het dagelijkse leven werk ik bij Middin en ben ik begeleider LVB / LVB+, dit zijn groepen mensen met een beperking. Leuk en zeker ook uitdagend. In mijn vrije tijd vind je mij voornamelijk in de keuken of achter de barbecue, koken is wel een uit de hand gelopen hobby geworden. Als je jezelf erop betrapt dat boodschappen doen als een uitje voelt… dan is de keuken je plek 😊

 

Zoals voorgaande jaren heb ik ook dit jaar weer enorm zin om het kamp mee te maken, dit jaar wel in een andere vorm maar zeker niet minder leuk. Deze week is ons thema “Nederland” en dit zullen we vanuit de keuken ook uitstralen met de maaltijden en hapjes. Wij voorzien alle kinderen en leiders van de nodige voeding, drankjes, hapjes, ijsjes, etc.

We gaan er wederom een knallende week van maken, met veel lachen gieren en smullen!

Duncan van de Torre

DuncanIk ben Duncan.Ik vind het heel leuk om dit jaar weer mee te mogen op Voetbalkamp.

 

Eerst ben ik als groepsleider mee geweest en nu al weer een tijdje als spelleider.

Het zal een bijzonder jaar worden. Maar we gaan er weer een leuke week van maken, zowel voor de kinderen als voor de leiders.

en skien.

Colin Zweerts

Colin ZweertsMijn naam is Colin Zweerts. 25 jaar en al sinds mijn 6e lid van Oliveo. Vanaf 2010 ben ik door blessures gestopt met voetballen bij Oliveo en aan het trainerschap begonnen. Na afgelopen jaar hoofdtrainer geweest te zijn van de F-jeugd, start ik volgend seizoen met het begeleiden en trainen van de D-jeugd.
Dit jaar wordt mijn 15e voetbalkamp, waarvan mijn 9e jaar als begeleider. Op het kamp ben ik dit jaar samen met Dennis verantwoordelijk voor de gezelligheid binnen de F groep. We hebben er hard aan gewerkt, maar hebben weer een super programma in elkaar gedraaid. Als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ik heb enorm veel zin in het kamp en hoop de spelers ook.