Oliveo kamp en het Corona virus.

Beste Kampdeelnemers,

Terwijl het Corona-virus zo’n beetje de gehele wereld in haar macht heeft is de kampcommissie “gewoon” bezig met de voorbereidingen van het Oliveo Jeugdkamp 2020.

Natuurlijk volgen we alle ontwikkelingen op de voet en moeten we er rekening mee houden dat we zelfs een jaar moeten overslaan.

Wij zijn optimistisch gestemd en hopen dat als met de huidige beperkingen het virus kan worden gestopt, we ook dit jaar weer een mooie kampweek kunnen beleven.

Daarom wordt er nu, zei het via Skype, vergadert en alvast vooruit gedacht om op tijd met de voorbereidingen klaar te zijn.

Inmiddels hebben ruim 60 deelnemers zich aangemeld, echter kunnen wij ons voorstellen dat er nu bij de ouders enigszins twijfels bestaan over de veiligheid van de deelnemers.

Wij kunnen u verzekeren dat de kampleiding geen enkel risico met betrekking op de gezondheid van de deelnemers zal nemen. Pas als we aan alle zorgverplichtingen kunnen voldoen en de omstandigheden het toelaten, kunnen we het Oliveo Jeugdkamp door laten gaan.

Voorlopig blijft het tot 18 mei mogelijk om in te schrijven. Omdat voor velen van ons de vakantie nog onzeker is kan een weekje jeugdkamp een uitkomst bieden!

Hoe meer deelnemers hoe gezelliger!

De komende weken wordt er niet gevoetbald, is het Oliveo sportpark hermetisch afgesloten en liggen de ballen in het ballenhok.Dit betekent ook dat je geen contact hebt met je clubmaatjes en dat de competitie is gestopt Hopelijk keert na deze nare periode het normale leven weer terug en kan de bal weer gaan rollen.

Tot zolang moeten we het even doen met de middelen die er zijn en zullen we jullie geregeld op de hoogte houden over de voorbereidingen van het Oliveo Jeugdkamp 2020.

Mochten je ouders of verzorgers behoefte hebben aan meer informatie, neem gerust contact op met een van de mensen van de kampcommissie.

Wij wensen allen veel sterkte en… blijf gezond!

Met vriendelijke groeten

J-P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *