KERMIS op Oliveo

Het is nog neit eens verder in de week of een hoogtepunt is al weer verbroken. Kermis op Oliveo. “Komt dat zien op de foto’s die op de website staan. !!” In carousel gaan alle groepjes langs de verschillende leiders die hun uiterste best gedaan hebben om de leukste kermis attracties te verzinnen.

Bowling op een super vlakke glijbaan. Leuker kan het bijna niet om in dit heerlijke warme wer over de mat te glijden voorbereid met genoeg zeepsop om de afwas te doen voor een hele afwas. Dat je nat wordt is te verwachten, maar het stoomt er toch wel af bij de volgende attracties.

Want bowlen was zeker niet de enige attractie. Zo was er precisie schieten op het goal. In sommige gevallen in ringen in de hoeken van het goal of het midden, waarbij elk gehaalde ring naar moeilijkheid meer of nog meer punten kan opleveren. In andere gevallen was het op andere doelen in het goal. Daarnaast is het natuurlijk ook moeilijk om met een lopje over een ander klein goal te schieten in een ander laag goal.

Dat veel met voetbal expertise te maken heeft, is op zich duidelijk op een voetbal kamp. Maar wel met plezier natuurlijk. Zo is er de standaard Schwalbe aanpak, waarbij rollend en bollend over de grond gerold wordt door de kids. Maar eentje die ook niet gemist kan worden is het: “blokje drukken” / “strongmen blockcontest” / “baksteen stillen met hout” / “baksteen liften”. (Zoals je merkt verschillen de termen hierover binnen het internet team) Maar kijk naar de foto en men snapt het wel.

Maar nog veel meer spelletjes waren aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *