Kampleidersavond 11 juni

De 75e editie van het Oliveo Jeugdkamp start op 17 juli as. Maar met de voorbereidingen is natuurlijk al lang begonnen. 11 juni werd de 2e kampleideravond gehouden.

Om te beginnen gaf de keukenbrigade een voorproefje van wat we tijdens het kamp kunnen verwachten. Voor hen een mooie gelegenheid om ritme op te bouwen, die voor de aanwezige leiders een lekkere maaltijd opleverde.

Daarna was het tijd voor de verplichte fotomomenten. Elke leider werd op de kiek gezet; binnenkort stellen zij zich allemaal aan u voor op deze website.

Kampcommissievoorzitter (dat kan korter) Arjan Zonderop nam vervolgens met de aanwezigen het draaiboek door. Voor de leiders die al langer meegaan gesneden koek, voor de nieuwelingen zeker goed om te horen.

Arjan Zonderop spreekt de troepen toe

Met natuurlijk extra aandacht voor Corona. Bedoeling is dat in Loon op Zand een Corona vrije Oliveo bubbel wordt gecreëerd. Vooral door van alle leiders te vragen dat ze ofwel gevaccineerd zijn, ofwel zich bij het begin van het kamp negatief hebben laten testen. Anders dan in in andere jaren worden de kinderen met de bus naar Loon op Zand gebracht, en dus niet door ouders. Ook hier in dienst van de bubbel. De verruiming van de maatregelen zet zich door, we volgen natuurlijk wat dit voor de organisatie van het kamp betekent. En houden u hiervan op de hoogte.

Een ander belangrijk deel van de avond was het registreren van de Verklaringen Omtrent Gedrag. Iedere leider moet die aanleveren om als leider mee te kunnen. Om maar te benadrukken hoe belangrijk het creëren van een veilige omgeving voor kinderen is.

Alle signalen staan op groen voor een mooie kampeditie 2021. Blijf voor aanvullende informatie deze website volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *