Stagiaires

De hekkensluiters, de alles-moeters, maar ook de alles-doeners zijn de stagiaires. Pre-kampleiders die hun geluk beproeven in het kamp en overal behulpzaam zijn.

Justin vd Helm

Ik ben Justin van der Helm en ik ben 15 jaar. Ik voetbal sinds de E bij Oliveo. Eerst speelde ik bij DSVP maar op een gegeven moment vond ik het daar niet meer leuk en besloot dus om naar Oliveo te gaan. Zelf voetbalde ik afgelopen seizoen in de JO15-1. Ik ben zelf nooit met het Oliveo Kamp mee geweest maar ik hoor dat het super gezellig en leuk is. Daarom ga ik nu mee als stagiair. Ik hoop dat we er een super leuke week van kunnen maken!

Mike Zeestraten

Ik ben Mike Zeestraten Ik ben 16 jaar. Ik voetbal al sinds mijn 5de bij Oliveo. Dit wordt mijn 9de jaar dat ik mee ga op Kamp maar nu als stagiaire in plaats van als kind. Ik voetbal op het moment in de JO17 en ga aankomend jaar training geven aan de JO11.

Milan Pico

Ik ben Milan Pico en ga voor de 8e keer mee.Dit jaar voor het eerst als stagiair en heb daar veel zin in. Net voor mijn examen geslaagd en ga het nieuwe schooljaar starten met de opleiding Sport & Bewegen. Mijn hobby’s zijn voetballen en dit doe ik in de JO17-1 en daarnaast geef ik ook nog training aan de jongste van Oliveo

Vince Kolonel

Mijn naam is Vince Kolenel ik ben 15 jaar en ik speel bij de JO-15-1, ik ben zelf ieder jaar als kind mee geweest dat betekend 7 jaar in totaal mee op kamp. Ik heb dit jaar training gegeven bij de ukken op zondag, en bij de JO9/JO11/JO13 keeperstraining. Aankomend seizoen ga ik een team begeleiden bij de JO9. Ik ben geboren en getogen bij oliveo en heb er dus altijd gespeeld. Dit wordt mijn eerste jaar als kampbegeleider, ik heb er heel veel zin in en mogen er nog vele jaren komen. We gaan er met z’n alle een hele mooie week van maken.