Stagiaires

De hekkensluiters, de alles-moeters, maar ook de alles-doeners zijn de stagiaires. Pre-kampleiders die hun geluk beproeven in het kamp en overal behulpzaam zijn.

Mijn naam is Martijn Taal (18 jaar) en speler van de 019-1, zelf ben ik 2 jaar mee geweest met kamp. Dit wordt mijn tweede kamp als stagair. Zelf ben ik trainer van de o13-1. Eerst speelde ik 9 jaar bij DSVP maar toch in de o13 besloten liever bij Oliveo te willen voetballen. Ik hoop dat ik het kamp voor de kinderen net zo leuk kan maken als dat de leiders het voor mij hebben gemaakt toen ik mee mocht. Ik heb er heel veel zin in.

Hoi ik ben Justin Smit en ik ben 16 jaar. Ik zit op het Stanislas College Pijnacker op school waar ik in havo 4 zit en ik voetbal zelf ook bij oliveo in de jo19. Ik ben zelf ook 5 jaar meegegaan op kamp als kind en mocht vorig jaar voor het eerst als stagiair mee wat ik een hele leuke en leerzame ervaring vond. Dit jaar mogen we gelukkig weer naar Loon op Zand wat natuurlijk goed nieuws is. We gaan er alles aan doen om ook dit jaar er weer een super tof voetbalkamp van te maken en ik ben ervan overtuigd dat dat zeker moet lukken.

Ik ben Martin Zijderveld en ik ben nu 16 jaar oud. Ik voetbal sinds mijn 4de bij Oliveo, en afgelopen seizoen heb ik in de JO17-1 gekeept. Ik geef al een paar jaar ook training bij Oliveo, komend seizoen geef ik training aan de JO7, JO9 en keeperstraining aan de JO13. Ik ben zelf als kind 7 jaar mee gegaan met het Oliveo jeugdkamp en dit wordt mijn tweede jaar als stagiair.

Ik ben Dion Zonderop zoon van Arjan Zonderop en voetbal al vanaf me 5e bij OLIVEO. Ik ga zelf al vanaf de F mee op kamp en vind dit dan ook het leukste wat er is. Dit jaar wordt mijn 2e jaar als stagiair. Ik geef training bij de O11 en heb volgend jaar samen met Sem Van Venrooij een eigen team (11-3). Ik heb er super veel zin in en we gaan er een feest van maken.