Spelleiders

De spelleiders bedenken alle spelletjes, bepalen de dag-roosters en zijn verdeeld over de groepen jong, midden en oud. Meestal zie je ze ook op de foto om de dag-trofeeën uit te reiken aan de winnende dag-groepjes.

JP Masseus

Martijn Dokkuma

Mijn naam is Martijn Dokkuma, 37 jaar oud, getrouwd met Miranda. We wonen met ze 6e thuis, 2 jongens (Kevin en Vince) en 2 meisjes (Venita en Lois). Vince voetbalt in de JO9-2 en kijkt erg uit naar zijn 3e Oliveo-jeugdkamp. Als kind was ik al een trouwe kampganger op ‘De Mussenberg’. Later ben ik zowel als groepsleider als lid van de keukenstaf een aantal keren van de partij geweest. Dit jaar voor de 2e keer als spelleider voor de middelste groep.

Zelf voetbal ik ook nog bij Oliveo, tot een paar seizoenen geleden in de kelders van de zondagamateurs, en inmiddels ben ik te vinden bij het 7vs7 groepje op de donderdagavond en zondagochtend.

Frank Duijvestijn

Mijn naam is Frank Duijvestijn, 60 jaar oud getrouwd met Noortje. Wij hebben samen 3 kinderen , waarvan Martijn nog actief is in de seniorenselectie als keeper. Zij hebben alle 3 partners waarvan Colin Zweerts ook actief is binnen Oliveo.
In het dagelijks leven ben ik accountant/belastingadviseur in een ZZP-rol 2/3 dagen actief bij een middelgroot kantoor in Zoetermeer.
Bij Oliveo ben ik sinds 2 jaar weer actief als penningmeester in het bestuur. Dit jaar ga voor de 4e keer mee als spelleider nadat ik in het verleden, toen onze kinderen nog meegingen op kamp, een aantal jaren als groepsleider mee ben geweest. Als spelleider doe ik samen met Martijn Dokkuma de middengroep en mijn doel is de kinderen een mooi kamp te verzorgen waar ze later met heel veel plezier op terug kijken.
Verder is het mooi om deel uit te maken van een enthousiast begeleidingsteam wat al voor de 76e keer HET OLIVEOKAMP mag organiseren.

Martin Zijderveld

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts.
Al jaren actief binnen Oliveo op het trainingsveld. Ik heb binnen alle leeftijdsgroepen wel iets gedaan. Komend jaar ga ik starten aan mijn 3e jaar als trainer/coach van de JO11-1.
Buiten Oliveo heb ik een lieve vrouw Leonie en sinds kort een prachtige dochter Dominique. Daarnaast ben ik werkzaam als projectmanager in de maritieme sector.

Dit jaar zal mijn 15e jaar als begeleider op kamp zijn. Op het kamp zit ik in het team van de spelleiders. Met deze groep zorgen we voor alle spellen die er de week gedaan worden. Ieder jaar is weer een feest en iets om naar uit te kijken.