Whoo, wat een kamp was dat. In de roerige jaren van de Covid besmettingen hebben ze er dit jaar toch echt voor gekozen om het kamp dicht bij huis te houden om vooral maar de grote Covid dreiging buiten te houden. Het Kamp is dus thuis in Pijnacker op de Groene Wijdte gebleven en toch heeft de hoofdleider JP Hoogendam er alles aan weten te doen om het gezellig en echte kampsfeer te houden.

Foto’s van het kamp

Thuis blijven betekent natuurlijk ook dat er geen bagage avond was waar traditioneel al het eten en de fietsen ingeladen werd. Maar klik vooral op de dagen hieronder om naar de albums toe te gaan die op Google Foto Albums staan.

Filmpjes van het kamp

Er werd niet een fimpje gemaakt, ook geen twee, maar een hele lijst aan filmpjes acher elkaar. Echte doorzetter moet je zijn om alle filmpjes in een keer door te kijken. Hoeft natuurlijk ook niet, dus neem gerust de tijd en klik op de linkjes in onderstaande hele lange lijst.

Groepsamentelling

Ook al waren we thusi gebleven, een groepsverdeling moest er gewoon zijn. Maar wie ook al weer bij wie zat. Kom nog een keer terug en misschien staat dat er dan op.

Kampteam

Thuis verzorging zorgt ook voor een heel team om dat voor elkaar te krijgen. Niet alleen de groepjes begeleiden, maar ook de keukenstaf en alle andere teams waren weer nodig. Ook deze lijst zal zeker hier nog een keer komen te staan.

Wat we nog meer weten van het kamp

Ehhh veel .. maar nog altijd te weinig. Zend in die reacties en zo bouwen we samen de geschiedenis wel op.

Geef een reactie