De Oliveo oliebollentocht en eilandenvoetbaltoernooi!

De Oliveo oliebollentocht op zondag 29 december wordt dit jaar weer verzorgd door het Oliveo jeugdkamp.De puzzeltocht  door de duinen en langs het strand van de Wassenaarse slag is uitgezet voor een ieder die betrokken is bij Oliveo.Dit jaar willen wij ook onze jongste leden en hun ouders uitnodigen om mee te lopen.Daarom wordt aansluitend aan de oliebollentocht ook nog een eilandenvoetbaltoernooi georganiseerd.

Dit zal plaatsvinden bij Oliveo en is bedoeld voor alle spelers van de JO8 t/m JO10. Het toernooi zal direct na terugkeer van de puzzeltocht starten om ca. 13:00uur. 
Wist je dat Eilandenvoetbal een traditioneel onderdeel is van het Oliveo jeugdkamp??? https://www.youtube.com/watch?v=iknmwohphnM 


Aansluitend kan iedereen genieten van de heerlijke, door de keukenstaf van het jeugdkamp gebakken, verse oliebollen. Met dank aan bakker Rijnbeek voor het deeg.
Vanwege het toernooi voor de jeugd zal de vertrektijd zijn tussen 10 en 11 uur vanaf Oliveo.
Speciaal voor de kinderen die na de puzzeltocht deelnemen aan het eilandenvoetbal is de vertrektijd ca. 10:00uur. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aan de puzzeltocht mee te doen dan is het ook mogelijk om alleen eilandenvoetbal te komen spelen. Je wordt dan om 13:00uur verwacht.  Andersom mag natuurlijk ook.
Tijdens het eten van een lekker oliebol is er ook een presentatie over het Oliveojeugdkamp speciaal voor de nieuwe jeugdleden en hun ouders.


De organisatie hoopt door middel van dit programma op bijzonder veel deelnemer(tje)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *