Beelden

Hier kun je naar de foto albums gaan van bepaalde dagen!

Foto’s van het kamp

Op deze pagina’s zullen de foto’s van het kamp te zien zijn. Die worden per dag ingedeeld. Kies de dag die u wilt zien in het menu en kijken maar! Ook zijn er veel beelden te vinden van de kampedities van vorige jaren onder he menu van Geschiedenis: het audiovisuele geheugen van het kamp zullen we maar zeggen. De foto’s worden gepubliceerd via Google Photo’s.

Videos van het kamp

We maken niet alleen foto’s. Ook de videocamera rolt veelvuldig om de acties van de kids (zo onopgemerkt mogelijk) te pakken te krijgen. Soms zijn het korte fragmentjes, andere keren een wat langer interview dat meer inzicht geeft in wat zich tijdens het kamp afspeelt. De filmpjes worden op YouTube geplaatst zodat ze voor altijd vereeuwigd zijn.

Social Media

En om alles nog meer compleet te maken en beschikbaar voor het thuisfront, gaat het internet team alles uit zich halen om de toegang tot het kamp niet te beperken tot deze geweldige internetsite, maar jullie ook op de hoogte te houden via de wel bekende sociale mediaplatformen. Daar zullen we zelf zo nu en dan misschien live evenementen streamen. De linkjes kunt u vinden onderaan de hoofdpagina.